Viorica de la Clejani, anunț șocant despre Fulgy: „Îl însor!”

Viorica de la Clejani este hotărâtă să îl vadă pe fiul ei căsătorit.

fulgy
Viorica de la Clejani și Fulgy
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ioniță și Viorica de la Clejani trec prin momente dificile, după ce fiul lor a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Fulgy a fost prins sub influența substanțelor stupefiante la volan. Fiul Clejanilor a ajuns într-un adevărat scandal, după ce a făcut mai multe declarații șocante în mediul online.

Tânărul în vârstă de 23 de ani are în continuare tot sprijinul din partea părinților săi. Ei susțin că fiul lor este o voctimă și a fost influențat de alte persoane să se apuce de substanțele care îi fac rău.

Invitați în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit despre comprotamentul fiului său din ultima perioadă. Mama tânărului a mărturisit că toate fetele cu care Fulgy s-a văzut erau consumatoare de substanțe interzise.  „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a declarat Viorica de la Clejani.

Citeste si: Ioniță de la Clejani, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: „Nu explic răutatea...”

Viorica de la Clejani a anunțat că vrea să îl însoare cât mai curând. Artista și-ar dori să aibă o noră care să fie fată de lăutari, însă Fulgy are alte gusturi.

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

„Îl însor până la urmă. I-am zis că ia o fată de lăutari pe care o știu de mult. Dar el vrea din asta sexy, cu sâni, cu buze!”, a mai spus celebra cântăreață în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

fulgy
Viorica de la Clejani vrea să își însoare fiul

Ioniță de la Clejani, despre tinerii care consumă substanțe interzise

Ioniță de la Clejani a mărturisit că sunt mulți tineri din situația lui Fulgy, iar totul este din cauza influențelor proaste. Artistul a adăugat că este îndurerat că fiul lui se află într-o asemenea situație.

„Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă.

Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți.

Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a spus Ioniță de la Clejani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy a fost arestat pentru următoarele 29 de zile! Ioniță de la Clejani a făcut anunțul: „Este victima unor nenorociți”

Viorica de la Clejani, la capătul puterilor! „Fulgy nu mai e copilul meu”. Ce mărturisiri a făcut artista

Motivul pentru care Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai colaborează pe plan muzical cu Margherita și Fulgy!

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies