Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi! Neamţul Harald se duce la întâlnirile de afaceri cu elicopterul personal!

Apropiaţii ştiu cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi. Iubitul Biancăi Drăguşanu este partener la Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au ”rupt” pe manele la botezul la care au fost nași! Video BOMBĂ

Citeste si: E clar că Bianca Drăguşanu şi-a găsit sufletul pereche! Uite ce sumă uriaşă a cheltuit Alex Bodi la shopping în doar 40 de minute! E un record! EXCLUSIV!

Citeste si: Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania! Firma lui Alex Bodi are vânzări totale de aproape 10 milioane de euro!

Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi. A fost adus în companie de croatul Josip Heit 

Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari. Bodi a fost introdus în companie de prietenul său, croatul Josip Heit, iar peste ei se află americanca Tammy Morrison, supranumită de amici „Regina aurului”. Nici Tammy, însă, nu este şefa supremă. (vezi cum arată vila din Mediaş a lui Alex Bodi)

fara descriere

Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi: „Misiunea mea este să produc aur"

Se ştie cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi. Este vorba despre fondatorul şi preşedintele executiv al companiei, germanul Harald Seiz. „Misiunea mea este să produc aur de cea mai înaltă calitate. Obiectivul meu este să-i ajut pe oameni să fie independenţi din punct de vedere financiar prin sistemul actaul de creanţe de la Karatbars”, este motto-ul lui Seiz, care se deplasează la întâlnirile de afaceri cu elicopterul personal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate