Cine este Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul 2021. Andi Constantin nu i-a oferit inelul iubitei sale

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021. Frumoasa clujeancă a avut parte de momente de neuitat în compania lui Andi Constantin.

Ana Bene de la Burlacul 2021
Ana Bene de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021.

Frumoasa clujeancă a avut parte de clipe de neuitat în compania Burlacului, Andi Constantin.

Andi Constantin o preferă pe frumoasa concurentă pe care a invitat-o la ultimul date pe meleaguri turceşti.

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021

Ana Bene locuieşte în Cluj, are 35 de ani şi lucrează ca make-up artist şi cosmeticiană în propriul salon de înfrumuseţare. Frumoasa ardeleancă a avut parte de o seară de neuitat alături de Andi Constantin, după ce acesta i-a trimis o scrisoare prin care a invitat-o la un date.

Citeste si: Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul 2021. Bruneta i-a mărturisit lui Andi Constantin că îl iubeşte

Ana Bene de la Burlacul 2021
Ana Bene de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Ana Bene şi Andi Constantin s-au plimbat pe malul mării, au călărit şi au luat cina sub clar de lună. Tot acolo, concurenta i-a făcut Burlacului o mărturisire dureroasă. Frumoasa concurentă i-a spus lui Andi Constantin că s-a luptat cu cancerul la sân.

"Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani", i-a spus Ana Bene lui Andi Constantin.

Citeste si: Cine este Oana Barbu de la Burlacul 2021. Olteanca i-a oferit lui Andi Constantin o minge de fotbal

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Andi Constantin nu i-a oferit inelul Anei Bene

Ana Bene este marea câștigătoare de la Burlacul 2021. Frumoasa clujeancă a reușit să-l cucerească pe Andi Constantin prin farmecul și naturalețea sa, însă cu toate acestea, Burlacul nu i-a oferit inelul iubitei sale fiindcă a dorit ca relația lor să se dezvolte pas cu pas și să nu îi ofere inelul doar de dragul camerelor de luat vederi.

”Am ales, de fiecare dată, să-ți mai acord puțin timp și rezultatele așteptării au venit la Cluj. Abia atunci am reușit să te văd deschisă, am văzut o altă Ana: una care mi-a plăcut. Ai ținut cont de sfatul meu, apreciez mult asta. Sunt atât de multe lucruri pe care le apreciez la tine: ești caldă, calmă, protectoare și se vede că acestea sunt calități cultivate în timp, provenite din înțelepciune. Noi am avut practic două date-uri până acum.

Chiar dacă înțeleg perfect motivele, rezultatele sunt aceleași. Noi doi nu ne cunoaștem suficient pentru a lua o decizie atât de mare: căsătoria. Acest inel nu cred că-și are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă l-aș da acum, aș face-o doar pentru TV. Nu vreau să fac ceva ce nu sunt sigur. Căsătoria e un lucru sfânt pentru mine. Îmi înțelegi această decizie?”, a spus Andi Constantin.

”Simt că ești alegerea corectă și rațională, cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie. Ce simt pentru tine, în acest moment, nu știu cum să-ți zic să nu doară. Ceea ce simt nu este iubire pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc. Ce simt se numește drag, drag de a sta în preajma ta, drag de discuțiile cu tine, drag de căldura pe care o emani. Nu sunt în punctul în care pot proiecta viața în 2 cu tine. Încă te descopăr.(...) Pentru că tu ai spus că nu-ți dorești nesiguranță, decizia este a ta. Ana, ai vrea împreună să facem pași corecți și să avem ceva corect?”, a mai adăugat Andi, lăsând-o pe Ana să ia o decizie pentru amândoi.

Ana Bene de la Burlacul 2021
Ana Bene de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Andi Constantin, impresionat de Ana Bene

Andi Constantin vede în Ana Bene o femeie puternică şi o luptătoare. Fata este pe gustul Burlacului, deoarece acestuia îi plac oamenii care au un caracter puternic şi sunt siguri pe ei.

"Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală.

Ana Bene de la Burlacul 2021
Ana Bene de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine", a mărturisit Andi Constantin.

Ana Bene de la Burlacul 2021
Ana Bene de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Ana Bene, clipe de neuitat alături de Burlacul

Ana Bene şi Andi Constantin au avut parte de un date inedit în ziua în care cei doi au mers la o lecţie de olărit. Burlacul s-a gândit că este o activitate bună ca să creeze o conexiune fizică între ei. Pentru că de când a văzut-o, i-a oferit mai multe sărutări, Burlacul vrea să vadă care este reacția Anei atunci când este pusă într-o asemenea situație. Acesta a vrut să afle dacă concurente se bucură alături de el în anumite situații sau este acolo doar fizic, relatează a1.ro.

Sesiunea de olărit în doi a fost un bun prilej de a se apropia și mai mult. Andi vrea să treacă peste orice fel de bariere cu ea și să o cunoască cât mai bine.

"În mod normal, atunci când cineva nu îți transmite ceva, corect este să-i comunici și să încerci să vezi de ce. În cazul Anei, se știe că ea este un pic mai reținută, dar nu cred că te poți reține de la a simți o emoție sau de la o arăta."Ce a spus Andi după întâlnirea cu Ana Bene.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul 2021. Bruneta i-a mărturisit lui Andi Constantin că îl iubeşte

Program TV Burlacul 2021! Zilele de difuzare a show-ului matrimonial

Concurente Burlacul 2021! Andi Constantin va alege una din cele trei finaliste

Horoscop Zilnic Miercuri 28 Iulie 2021: Săgetătorii sunt epicentrul unor tranzacţii şi proiecte mari, Berbecii emană foarte multă pozitivitate

China trimite o undă de șoc la nivel mondial! S-a aflat ce face, de fapt, guvernul de la Beijing. E vorba despre rachete nucleare

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

O nouă lovitură pentru Brigitte și Florin Pastramă. Nu se mai poate face nimic. Au anunțat chiar ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies