Cine este Bianca Mihalcea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Vezi ce talent special deține concurenta

Cine este Bianca Mihalcea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu în audiții.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Bianca Mihalcea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu și a trimis-o pe concurentă, direct în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Cine este Bianca Mihalcea, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Bianca Mihalcea are 16 ani și vine din Târgu Neamț. Concurenta a obținut al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022, după ce Andi Moisescu a apăsat butonul auriu.

”Mă numesc Bianca Mihalcea, am 16 ani și vin din Târgu Neamț. Eu dansez, pentru mine este mai mult decât un talent, este parte din viața mea și din povestea mea.

Am învățat să dansez cu ajutorul tatălui meu, când eram copil, după care am continuat singură, deoarece el a decedat când aveam 11 ani. Și mama și tata au fost dansatori într-un ansamblu de dansuri populare, însă tata era pasionat și de ceea ce o să vă arăt eu.

Amândoi au luptat ca să îmi ofere ceea ce aveam nevoie și s-au sacrificat pe ei pentru mine.

Înainte de a mă naște eu li s-a oferit un post de dansatori într-un ansamblu profesionist, dar nu au vrut să accepte postul pentru că au vrut să facă un copil”, a povestit Bianca.

Citeste si: Când are loc FINALA Românii au Talent 2022? Vezi cine sunt concurenţii care s-au calificat în galele live

Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Captură TV]

Bianca Mihalcea a venit în audiții la Românii au Talent, sezonul 12, cu un număr impresionant de dans, inspirat din suferință, dar și

din pasiunea pentru meseria pe care a avut-o și tatăl său care a decedat.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

”Tata a fost modelul meu în viață, a fost extraordinar pentru că mereu sărea în ajutorul oricui, niciodată nu spunea nu când i se cerea ajutorul. A fost bolnav, am descoperit foarte târziu că este bolnav, deja era avansată boala și după două luni a decedat.

A fost o pierdere foarte grea, anii au fost foarte grei după. Mulți ani am trăit cu regretul și nu înțelegeam și eram supărată pe Dumnezeu că mi l-a luat și că n-am putut să trăiesc mai multe clipe împreună cu el. În momentul în care am trăit această traumă, dansul m-a salvat deoarece mi-am transpus acea durere în asta. De fiecare dată când dansez îl simt lângă mine și că îmi ghidează fiecare pas”, a mai spus Bianca Mihalcea.

Citeste si: Cine este Zametheea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta i-a impresionat pe jurați în audiții

Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Captură TV]

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12

Andi Moisescu a fost cucerit de dansul Biancăi Mihalcea și a apăsat butonul auriu la Românii au Talent, sezonul 12

Astfel, concurenta de la Românii au Talent 2022 a intrat direct în semifinala competiției, având o șansă la marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

”Absolut superbă, Bianca! Nu mi-aș fi imaginat niciodată că din popping și breaking se poate obține atâta emoție. Reprezentația ta de astăzi este extrem de încărcată de emoție, iar asta nu arată decât că tu ești un dansator desăvârșit. A venit momentul decisiv al votului și o să-l rezolv eu rapid”, a spus Andi Moisescu, după care a apăsat pe butonul auriu.

”Am uitat pentru câteva secunde că sunt la un concurs în care sunt în juriu. Timp de câteva secunde m-am simțit ca la un spectacol, e prima dată când mi se întâmplă în emisiune chestia asta”, a adăugat Dragoș Bucur.

Citeste si: Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 24 de SEMIFINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2022

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei NOUĂ concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15  care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Darius Mabda, câștigătorul la Românii au Talent. Dansatorul a participat și la „America's Got Talent”

Cine este Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta își dorește să ajungă o gimnastă renumită

Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

„Doamne, ce lege absurdă” Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte când a văzut amenda! Ce sumă trebuie să plătească acum: „Am comis-o”

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies