Cine este Elena Gatcin, ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: "Mi-a fugit mâna spre pe butonul auriu"

Cine este Elena Gatcin, ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Andra a apăsat ultimul buton auriu din competiţie.

Elena Gatcin, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Elena Gatcin, ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11.

Andra a apăsat ultimul buton auriu de la Românii au Talent, sezonul 11.

Cine este Elena Gatcin, ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11

Elena Gatcin are 38 de ani şi vine din Republica Moldova, dar locuieşte în Constanţa. Concurenta a venit la Românii au Talent, sezonul 11, ca să cânte cu vocea şi pianul, însă nici prin cap nu îi trecea că vreun membru al juriului va apăsa Golden Buzz, în semn de apreciere pentru interpretarea sa muzicală.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Concurenţii care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Elena Gatcin, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Elena Gatcin, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Elena Gatcin este pianist şi interpret vocal, iar de-a-lungul timpului a câştigat numeroase premii la concursuri de profil.

"Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cu vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte

mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită. Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac.

Sunt muzician pianist şi vocalist datorită profesoarei de la grădiniţă care a sfătuit-o pe mama să meargă la un liceu de muzică din Chişinău pentru că eu stau la 40 de km de Chişinău.

Doar două persoane ştiu că am venit aici, copilul meu şi mami al meu", a spus Elena Gatcin.

Andra, Golden Buzz
Andra, Golden Buzz[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Andra a apăsat Golden Buzz pentru Elena Gatcin

Andra nu a ezitat şi a apăsat ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11, care a trimis-o pe Elena Gatcin, direct în semifinala show-ului de talente.

Elena Gatcin este cel de-al zecelea şi ultimul buton auriu de la Românii au Talent, sezonul 11. Fiecare jurat a avut dreptul să apese Golden Buzz de două ori, iar cuplul de prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, la fel. 

"Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat aşa, ca şi cum ajungi să vezi piramidele sau munţii sau cascada. Sunteţi în posesia unei prestaţii de necomentat pentru mine, ia să văd ce spune Andra", a spus Florin Călinescu.

Andra, Golden Buzz
Andra, Golden Buzz[Sursa foto: Captură TV]

"M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările, ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici, sunt foarte multe amintiri şi când văd un om atât de talentat trebuie să îi recunosc meritele şi nu am altfel cum decât să apăs acest buton, îl meriţi din plin", a spus Andra, după care a apăsat Golden Buzz, iar concurenta a rămas şocată.  "Nu pot să cred", a exclamat concurenta.

Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruţă. Artista a povestit totul la Românii au Talent, sezonul 11

Elena Gatcin, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Elena Gatcin, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Andi Moisescu: "Elena este divină. Ar merita să câştige ediţia asta de Românii au Talent" 

Andi Moisescu s-a declarat fermecat de interpretarea Elenei Gatcin de la Românii au Talent, sezonul 11. Juratul îşi doreşte ca Elena Gatcin să câştige marele premiu.

"Rar a fost ceva mai frumos pe scenă. Au fost lucuri frumoase, dar atât de frumoase foarte rar. M-a fermecat tot la Elena, tot de la apariţie la interpretare, la cum cânta la pian. A fost cea mai frumoase interpretare a acestei piese, iar femeia asta este divină. Dacă ar fi după sufletul meu ea ar merita să câştige ediţia asta de Românii au Talent", a spus Andi Moisescu.

Andra a simţit talentul Elenei Gatcin şi a vrut să îl răsplătească cu un Golden Buzz, binemeritat.

"Elena este talentată, e un om cu suflet muzical, se simte muzica parcă la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o ştim cu toţii, Aura Urziceanu, a cântat-o şi în stilul Aurei,a cântat-o şi mai jazz şi cu un simţ muzical de nu aveai cum să nu reacţionezi. Pur şi simplu mi-a fugit mâna spre butonul auriu. E şi păcat să nu răsplătim oamenii ăştia care fac muzică de atâţia ani şi cântă printr-o cârciumă sau cântă cine ştie pe unde apucă. Sunt foarte mulţi oameni care fac muzică şi nu îi ştie nimeni", a adăugat Andra.

Elena Gatcin, cunoscută în lumea jazz-ului

În anul 2010, Elena Gatcin a participat alături de Black Sea Orchestra la Festivalul Mamaia şi a câştigat Premiul "Teo Peter".  De-a-lungul carierei sale muzicale, concurenta de la Românii au Talent, sezonul 11, a câştigat numeroase premii şi diplome.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu

Andra a apăsat Golden Buzz din greşeală la Românii au Talent, sezonul 11. Concurentul a trecut de la extaz la agonie

Un concurent de la Românii au Talent, sezonul 11, s-a supărat atât de tare pe juraţi, încât a părăsit scena

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Mihai Gâdea aruncă BOMBA serii: Ordinul care bagă Capitala în carantină

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Rusia, încolțită de marile puteri. Marea Britanie își trimite avioanele de luptă în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies