Cine este iubitul Marei Bănică! Cei doi au fost reținuți la graniță

Cine este iubitul Marei Bănică! Cei doi au fost reținuți la graniță.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Mara Bănică iubește din nou, după ce în urmă cu câteva luni a pus punct unei relații de câțiva ani. După ce a trecut peste această despărțire extrem de dureroasă, cunoscuta jurnalistă și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

Invitată într-o emisiune TV, vedeta a vorbit despre noua sa relație, precum și despre vacanța pe care a petrecut-o tocmai în Africa de Sud.

Mara a dezvăluit și identitatea bărbatului cu care se iubește, după ce în vacanță l-a ascuns în spatele unei măști, de fiecare dată când au făcut fotografii împreună.

Citeste si: ”Oana Zăvoranu, în casa de la Puterea Dragostei!” Fanii au crezut că nu văd bine

Citeste si: Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au devenit un cuplu! ”Este viața mea! Ne potrivim perfect”

Citeste si: Mario Iorgulescu ”s-a dat” pe Snagov cu un skijet cu 260 CP!!! ”Monstrul” fiului LPF atinge 120 km/h pe apă

În timpul vacanței din Africa de Sud, Mara Bănică și iubitul său au călătorit mai bine de 2000 de kilometri, iar la un moment dat au ajuns și în Swaziland. Eswatini, oficial Regatul Eswatini, în trecut Regatul Swaziland, este o țară din sudul Africii, situată între Africa de Sud la vest și Mozambic la est.

Însă, pentru că nu a avut viză de trecere, Mara a fost oprită la graniță. Grănicerii i-au permis numai iubitului Marei, de naționalitate germană, să treacă, însă acesta a refuzat, așa că au ocolit țara și au ajuns într-o altă destinație.

Mara vrea discreție în viața sa personală

Mara Bănică a mai făcut o glumă în cadrul aceleiași emisiuni și a spus că, pentru o sumă potrivită de bani, iubitul său ar fi dispus să își facă identitatea cunoscută. Pentru moment, însă, cei doi preferă să își petreacă povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

De altfel, în ultimele luni, Mara a călătorit de mai multe ori în Germania, iar cu ocazia aceasta, fanii ei și-au putut da seama de ce alegea ea atât de des această destinație.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P