Cine sunt ”cumpănașii” și de ce vin azi la București? Se vehiculează sume uriașe de bani în numele lui Alexandru Cumpănașu!

Alexandru Cumpănașu are astăzi întâlnire cu echipa de campanie pe care o recrutează de pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alexandru Cumpănașu plătește bani frumoși pentru ”voluntarii” din campanie, sau cel puțin așa reiese din zecile de mesaje postate pe rețeaua de socializare de susținătorii acestuia. De câteva zile, Facebook a fost umplut cu mesaje atribuite lui Alexandru Cumpănașu în care susținătorii lui sunt invitați gratuit la București, astăzi, la ora 14:00, pentru ”o sesiune de instruire”. Toate costurile sunt acoperite, se lucrează cu contract iar avansul este de 500 lei - susțin cei care au postat mesajele.

fara descriere

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Citeste si: Viorica Dăncilă și soțul ei, venituri de 11.000 euro pe lună! Cristinel Dăncilă a câștigat mai mult decât consoarta-premier

”Dragi ”cumpănași”, am fost informații direct de la Domnul Alexandru Cumpănașu!!! Se face contract. Săptămânal cu avans de 500 ron. Vin la București sâmbătă, la ora 14:00, la hotel Caro. Acolo va avea loc o sesiune de instruire. De acolo vor pleca direct cu autocarul, deci să aibă la ei bagajul. Cazare și masa le asigurăm noi!!!”, se arată în mesajele distribuite masiv pe Facebook.

Cumpănașu nu a anunțat nimic oficial. Vezi continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate