Ciprian Silaşi şi-a ţinut promisiunea făcută la Exatlon! Ce a făcut ”războinicul” pentru Crăciun!

Ciprian Silaşi a compus un colind special pentru perioada Sărbătorilor

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Recent întors de la Londra, acolo unde a participat la British Fashion Awards, Ciprian Silaşi s-a apucat de ce ştie el mai bine, şi anume… de muzică.(intră să vezi de ce ”războinicul” Ciprian Silaşi nu a aşteptat-o pe Ana Otvoş la aeroport)

fara descriere

Aşa cum le-a promis fanilor Exatlon, şi în special "războinicilor", indragitul cântăreţ a lansat în preajma Sărbătorilor de Crăciun un colind românesc, specific acestor zile.

Ciprian Silaşi a respectat promisiunile ”războinicilor” făcute la Exatlon. ”Vreau să îl dăruiesc tuturor”

 

"Îmi place să cânt, să aduc bucurie şi magie în casa oamenilor, mai ales de Crăciun! Atunci când eram în Republică Dominicană, am spus de multe ori că vreau să înregistrez un colind şi, aşa cum îmi stă în fire, m-am şi ţinut de cuvânt la revenirea în ţara! Am muncit câteva săptămâni, dar în final, a ieşit o melodie frumoasă, care sper să fie bine primită bine de public, pentru că am pus mult suflet în ea şi am compus-o doar pentru români şi pentru perioada asta din an minunată”, a declarat Silaşi!

fara descriere

Ciprian Silaşi a respectat astfel promisiunile ”războinicilor” făcute la Exatlon. Singurul regret a fost acela că nu a reuşit să facă şi un clip alături de colegii lui, aşa cum preconiza în competiţie. ”Timpul a fost scurt, ei au mers până în ultimele etape în Republica Dominicană, ceea ce a fost foarte bine, şi a fost imposibil să ne sincronizăm. Însă, nu-i nimic, vor mai există şi alte ocazii în care vom putea lucra împreună. Deocamdată, vreau să dăruiesc acest colind tuturor ", a spus Silasi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate