Clasament Survivor România: Elena Ionescu, cea mai bună concurentă a săptămânii! Bogdan Vlădău a fost cel mai slab din concurs!

Elena Ionescu a fost cea mai bună sportivă de la Survivor România 2020 în săptămâna 3, dar cu toate acestea a fost nominalizată de colegi la eliminare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Elena Ionescu a obținut cele mai bune rezultate dintre toți concurenții de la Survivior România 2020, în săptămâna 3 de concurs. În același clasament, Bogdan Vlădău este pe ultimul loc.

fara descriere

Statistica a fost realizată de administratorii contului de instagram Survivorstatistic și o indică pe Elena drept cea mai bună jucătoare de la Survivor cu o eficacitate de 78% (7 victorii și 2 înfrângeri). Pe locul 2 se află războinicul Andrei (6 victorii și două înfrângeri, eficacitate 75%) și pe 3 este nou-venita Ana Maria (3 victorii și o înfrângere, eficacitate 75%).

fara descriere

Bogdan Vlădău, cu care Elena a intrat într-un conflict puternic, este pe ultimul loc, cu o eficacitate de 0% (nici o victorie din 6 meciuri). Lino Golden, care a părăsit deja competiția, a avut în săptămâna 3 un procentaj de 17% (o victorie, 5 înfrângeri), iar Grațiela un procentaj de 14% ( o victorie și 6 înfrângeri).

Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor Romania”, a fost la un pas sa isi piarda mama!

Citeste si: Ce a spus Andrei Duban când a aflat că soția lui Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău la Survivor România

Citeste si: Survivor România. Elena Ionescu, despre motivul pentru care este votată de băieți ”Pentru că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe ...”

Clasament general: Vlădău tot printre cei mai slabi

fara descriere

În clasamentul general, după primele 3 săptămâni, răaboinicii domină clar: Andrei este lider (18 victorii, 5 înfrângeri, procentaj 78,3%), Lola e locul 2 (15 victorii și 5 înfrângeri, eficacitate 75%) și faimoasa Anamaria pe 3, cu doar 4 meciuri (3 victorii, o înfrângere, eficacitate 75%). În această statistică, Elena este pe la mijlocul clasamentului, însă e în continuare cea mai bună faimoasă după Ana Maria (11 victorii, 10 înfrângeri). Este însă mai bună decât Grațiela (7 victorii, 13 înfrângeri, 35%), Vlădău (5 victorii, 15 înfrângeri, 25%) sau Asiana (4 victorii, 15 înfrângeri, 21%). După primele 3 săptămâni, Lino a obșinut cel mai slab procentaj (13,3%, cu 2 victorii din 15 meciuri).  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate