Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Vezi la ce sumă uriaşă a ajuns gaura financiară! EXCLUSIV

Datele financiare arată că clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist. Gigi Becali și-a făcut o clinică în care tratează gratuit bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie. “Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate", se arată pe site-ul clinicii.

Citeste si: Giovani Becali are consilier de lux la shopping! Imagini geniale cu fiica impresarului VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale! A scos 20.000 de euro din buzunar ca să-i îndeplinească viitoarei mirese cea mai mare dorință pentru ziua cea mare

Citeste si: Gestul SECRET FABULOS făcut de Gigi Becali! Nimeni nu ştie cât a ajutat această familie! "Ne-a dat 10.000 de lei". Vezi cine l-a impresionat pe milionar! VIDEO EXCLUSIV!

Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist: "Ce am eu acolo nu mai există în România"

"Ce am eu acolo nu mai există în România. Am achiziționat și camere barice, cred că doar o altă clinică undeva la Constanța să mai dețină așa ceva. Cu totul, cred că învestiția până în momentul de față trece de 5-6 milioane de euro", a declarat Becali. ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017.  În acel prim an, societatea comercială a raportat o pierdere de 2.142.510 lei, în timp ce datoriile erau de 9.124.851 lei. Mare parte din restanţele firmei sunt la Becali, care a împrumutat-o pentru realizarea investiţiilor. (vezi motivul pentru care viitorul ginere al lui Becali e urmărit penal)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate