Clipe dramatice în gara Chitila! Un adolescent de 13 ani s-a electrocutat

Sunt clipe greu de digerat în gara Chitila. Un copil de 13 ani s-a electrocutat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O altă tragedie s-a produs în gara Chitila. Un adolescent de doar 13 ani a fost electrocutat, după ce s-a urcat pe un tren. Medicii depun foarte multe eforturi pentru ca băiețelul să trăiască. Adolescentul de 13 ani are arsuri de gradul 3 și 4 pe corp, conform Realitatea.

Citeste si: Andreea Bălan a urcat prima oară pe scenă după ce a fost la un pas de moarte! Imagini de la show-ul cântăreței de seara trecută

Citeste si: Ultima ședință foto a lui Răzvan Ciobanu! Designerul voia să își șocheze fanii / Foto

Citeste si: Poza care îl va înfuria pe None de la Puterea dragostei. Cum i-a făcut Loredana Chivu în ciudă

Anul acesta, o tânără de 22 de ani a murit în gara Chitila

O fotografie i-a adus sfârșitul! Alexandra avea doar 22 de ani și era foarte bine văzută de oamenii care o cunoșteau. Studentă la Arhitectură, în grupa A2 în Complexul București Triaj, a mers alături de colegii săi în Chitila, în gară, dar și însoțiți de un profesor.

Fata s-a urcat pe un vagon cisternă aflat în conservare, nici nu s-a gândit că ar fi vreun pericol. Fără să îşi dea seama, a intrat în contact cu firul catenar şi s-a electrocutat.
Alexandra, 22 de ani, primise multe premii la diferite concursuri dedicate artei fotografice. Ea studiase la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, dar îşi continua studiile la Universitatea din Genova, Italia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate