Concurenții de la Puterea Dragostei, filmați în afara emisiunii! Imaginile au devenit virale! Au încălcat regulamentul? VIDEO

Mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei au fost surprinși împreună în afara emisiunii. Imaginile cu aceștia au devenit virale, iar întrebarea care se pune este dacă au încălcat regulamentul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Raluca și Ricardo, dar și Simina cu Alex Zănoagă, și Raluca cu Bogdan Mocanu apar în respectivele imagini. Sunt mai multe filmulețe, unul în care concurenții se află la masă într-un restaurant.

Filmulețul pare a fi făcut de Raluca, iar în el apar Ricardo, Alex, Simina,Mary. Un al doilea filmuleț, care pare din acceași zi, este făcut pe stradă, iar în el apar Raluca, Bogdan Mocanu și Mary, filmarea fiind făcută tot de Raluca.

Citeste si: Thalida, noua concurentă de la „Puterea dragostei”, dezvăluire bombă: „Fostul iubit este o persoană publică...”

Citeste si: Puterea Dragostei: Andi și None, declarații despre fetele din concurs

Citeste si: Scandal între Roxana și Raluca de la Puterea Dragostei! Au fost la un pas de bătaie: ”Vreau să sparg gașca”

Și, în fine, un al treilea filmuleț care a apărut în același timp cu acestea, este de la o petrecere, care pare că a avut loc într-o cameră de hotel. În prim plan apare Andy, care dansează, în cameră deși nu se văd clar sunt mai multe fete și băieți. Pe paginile de socializare ale fanilor se discută despre cei care ar fi participat la respectiva petrecere, iar în discuție sunt aduși aceeași concurenți care apar și în celelalte filmulețe, în plus însă aici pare a fi și Bianca.

fara descriere

Nu este prima dată când pe grupurile de fani apar imagini cu concurenții, băieți și fete împreună, ceea ce ar însemna că ei încalcă regula concursului. Una dintre regulile importante ale show-ului Puterea Dragostei este ca băieții și fetele din concurs să nu se întâlnească în afara filmărilor și fără o echipă de producție după ei. Cei care sunt dovediți că încalcă această regulă sunt pedepsiți sau chiar descalificați.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate