Constantin Enceanu, adevărul despre relația cu Petrică Mîțu Stoian! Dezvăluiri, la două luni de la moartea artistului: „Mi-au plăcut prea mult femeile, ca să trec la bărbați. Cu asta am spus tot”

Constantin Enceanu, mărturisiri inedite despre viața lui personală, femeile pe care le-a iubit și relația dintre el și Petrică Mîțu Stoian!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri inedite despre viața lui personală, relațiile amoroase pe care le-a avut, dar și despre prietenia foarte bună cu Petrică Mîțu Stoian. La două luni de la moartea lui Mîțu Stoian, Enceanu a spus lucrurilor pe nume, așa cum nimeni nu se aștepta.

Artistul oltean a explicat faptul că îi lipsește bunul său prieten, Mîțu Stoian, și că regretă că relația foarte strânsă dintre ei doi a dat naștere, de-a lungul timpului, la bârfe ce nu-și aveau rostul.

Citeste si: Constantin Enceanu a luat exemplul lui Petrică Mîțu Stoian. Cântărețul a devenit ”Moș Crăciun” pentru o zi

Cântărețul din Vișina, județul Olt, a povestit cu lux de amănunte prima lui iubire, din tinerețe. „Armata te face bărbat. Aici, la Turnu Măgurele, în armată, am cunoscut o fată. A fost prima mea dragoste. Era șatenă. Eram cu un camarad de-al meu, iar comandantul de pluton avea un apartament în Turnu Măgurele. Ne-a trimis să îi zugrăvim casa. Dincolo de stradă era un cămin de elevi, de fete. Noi, pe acolo… De pe geam, am tot vorbit cu ele, le-am chemat la film, era jos un cinematograf.

Le-am invitat la film pe fete, am văzut ‘O floare și doi grădinari’. Toată lumea plângea pe acolo, noi de chicoteam și ne pupam în spate, pe ultimul rând, de se uita lumea la noi”, a mărturisit Constantin Enceanu pentru Fanatik. Povestea lor de iubire s-a sfârșit în câteva luni. ” Dar nu a fost să fie, după ce m-am eliberat, ne-am despărțit.

Lavinia, că așa o chema, a rămas acolo”,  a mai spus artistul.

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Citeste si: EXCLUSIV! Constantin Enceanu lămurește motivul pentru care nu au fost invitate surorile lui Petrică Mîțu Stoian la concertul in memoriam. Cum au stat, de fapt, lucrurile

Enceanu susține că el nu a fost un Don Juan, genul de bărbat care să umble din floare-n floare:  ”Eu nu am fost un Don Juan, nu mi-a plăcut… Nu am fost genul de om care să umble din floare-n floare. Eu când am avut o relație, am ținut foarte mult la ea. Sunt mai conservator din fire. Drept dovadă, am 37 de ani de căsnicie și nu mi-am înșelat niciodată nevasta”.

Constantin Enceanu si Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu si Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Constantin Enceanu recunoaște că au existat multe tentații de-a lungul timpului, însă nu le-a băgat în seamă. ”În meseria mea, chiar este greu, tentațiile sunt foarte multe. Am întâlnit femei care mi-au spus, în față, că nu plec de lângă ele până nu mă au. Le-am zis clar că sunt nebune și de fiecare dată am scăpat. Mi-am respectat, în primul rând soția, pentru că este o femeie cu adevărat extraordinară. La începuturile noastre nici ea nu prea avea încredere în mine. Îi spuneau vecinele că m-au văzut la televizor cu una, cu alta, că puneam mâna pe ele, că râdeam cu ele. Ele nu știau că așa era jocul scenic, că jucam teatru”, povestește Constantin Enceanu, pentru sursa citată mai sus.

Constantin Enceanu, despre relația strânsă dintre el și Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populară a ținut să spună că în urma relației de prietenie, foarte strânsp de altfel, pe care o avea cu regretatul Mîțu Stoian, au ieșit multe bârfe de-a lungul timpului. ” E greu să spun cum e fără el (De Sărbătorile de Iarnă, n. red.) L-am iubit ca frate, ca prieten. Să știi, nu mă dau înapoi să vorbesc că ne-au ieșit vorbe, dar noi eram ca frații. Tată, încă o dată o spun: Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați. Iar cu asta am spus tot”,  a mai spus Constantin Enceanu, pentru Fanatik.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatiana Marcoianu, gest cutremurător la cimitir! „Să iau placa, să pot să îl scot!”. Ce îi apare în fiecare zi, de la moartea soțului ei?! Pare greu de crezut: „Coboară și merge...

Niculina Stoican l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian! Ce mesaj i-a transmis artistul din lumea de dincolo: "Mi-a spus: să nu uiți de înțelegere!". Dezvăluiri în premieră

Alin Gabriel suferă după Petrică Mîțu Stoian, chiar în prima zi a noului an: ”Dumnezeu mi-a dăruit un al doilea înger păzitor”

Zodiile de aer și cele de apă trebuie să își țină nervii sub control, deoarece se anunță 3 zile decisive

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies