Cornel Gales a amenajat o capela in casa pentru Ileana Ciuculete! Vaduvul a fost acuzat ca si-a refacut viata cu blonda Vivi EXCLUSIV

Cornel Gales a amenajat in noua sa locuinta, casa pe care si-a cumparat-o dupa moartea sotiei, un paraclis pentru Ileana Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Cornel Gales, despre care se spune ca si-ar fi refacut viata si ar fi inceput o relatie cu blonda Vivi, sefa sa, a amenajat un altar in casa pentru Ileana Ciuculete. Facut pentru a-si alina dorul si pentru a-l ajuta sa simta prezenta sotiei mai aproape de el, paraclisul ii transmite acestuia o stare de pace.

Cornel Gales sustine ca respectivul coltisor facut de el este numai bun pentru rugaciune si aducere aminte. Sotul regretatei artiste, care a murit de o afectiune hepatica grava in luna martie a anului trecut, a asezat in centru portretul Ilenei Ciuculete, iar de jur imprejur a pus icoane, o cruce mare, o candela pe care o aprinde, dar si toate premiile obtinute de sotia sa de-a lungul carierei. In scurt timp, Gales a inceput sa simta o incarcatura emotionala cand se afla langa “altarul” din casa unde, curios lucru, dar vaduvul nu a dormit nici macar o noapte pana acum. 

 

“Am facut un mic paraclis acasa, pentru Zanica. L-am facut pe o comoda, unde am pus un portret, o cruce si premiile ei si toate disctinctiile importante. Zanica avea doua discuri de aur si unul de platina”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro. 

Ileana Ciuculete si-a marit palmaresul cu 17 discuri, in timpul casniciei cu sotul ei

“Cand m-am casatorit cu Zanica in 1992 avea 13 discuri la Electrecord, iar in 2017 cand a plecat avea 30 discuri cu cele mai mari case de productie din Romania, Alpha Sound, Media Pro Music si Roton.

Pot sa zic ca am luat un tren in mers, l-am ajutat sa mearga mai repede si nu am tras semnalul de alarma. Foarte putini cunosc faptul ca nu poti convietui cu un artist decat in baza unei mari iubiri. Artistii sunt snobi, au originalitate si o personalitate aproape ciudata pentru un om normal. Trebuie sa te adaptezi, altfel nu merge”, a declarat Cornel Gales, incercand sa puna capat rautatilor venite din partea celor care “il dau cuplat” cu blonda Viviana.

 

Galerie foto 
Citește și:

Cornel Gales, impresionat de britanici: ”La noi n-ai sa vezi asa ceva. De aici si diferenta de cultura dintre noi si englezi”

Ce l-a socat pe Cornel Gales in croaziera din India: “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!”

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca s-a insurat?

Cornel Gales, prima declaratie dupa ce s-a spus ca s-a casatorit, in India, cu blonda Vivi! Ce marturisire a facut vaduvul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies