Vedete

Cornel Gales a aratat altarul amenajat acasa pentru Ileana Ciuculete! "Daca le raspandeam se crea o stare de plangere continua a sufletului"

La aproape un an de la moartea sotiei sale, Cornel Gales a aratat altarul amenajat, acasa, pentru Ileana Ciuculete.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cornel Gales a aratat altarul amenajat acasa pentru Ileana Ciuculete! "Daca le raspandeam se crea o stare de plangere continua a sufletului"icon photo

Vaduvul Ileanei Ciuculete, indragita cantareata de muzica populara care s-a stins din viata in martie anul trecut, a amenajat in apartamentul sau un colt de suflet, pe care l-a dedicat sotiei sale.

Dezvaluirea a fost facuta de WOWbiz.ro, la jumatatea lunii trecute, cand Gornel Gales ne-a marturisit motivele care l-au determinat sa ia decizia de a grupa intr-o zona a casei sale mai multe lucruri, obiecte de cult, fotografii si premii care amintesc de regretata sa sotie.

Cornel Gales vorbeste despre altarul din casa

“Am facut un mic paraclis acasa, pentru Zanica. L-am facut pe o comoda, unde am pus un portret, o cruce si premiile ei si toate disctinctiile importante. Zanica avea doua discuri de aur si unul de platina.

Cand m-am casatorit cu Zanica in 1992 avea 13 discuri la Electrecord, iar in 2017 cand a plecat avea 30 discuri cu cele mai mari case de productie din Romania, Alpha Sound, Media Pro Music si Roton", a declarat Cornel Gales, luna trecuta, pentru WOWbiz.ro.

Facut pentru a-i alina dorul si a-l ajuta sa simta prezenta sotiei mai aproape, paraclisul ii transmite vaduvului o stare de pace sufleteasca. (Citeste si Premonitia socanta a Ilenei Ciuculete) 

Cum s-a nascut ideea paraclisului din casa

Paraclisul din casa a fost amenajat in living, in zona din mijloc pe care o vezi din orice unghi al camerei respective. Acesta este locul unde Cornel Gales aprinde candele si lumanari si isi aminteste de marea artista alaturi de care a trait 26 de ani, cei mai frumosi din toata viata lui. In acest spatiu se afla un crucifix mare, de lemn, o fotografie impresionanta a Ilenei Ciuculete, dar si CD-uri si premii ale artistei.

“La sugestia unor prieteni i-am dedicat un colt numai al ei. Prietenii mei mi-au spus sa nu raspandesc prin toata casa obicete care sa imi aminteasca de Zanica pentru ca o sa ma incarce foarte mult si o sa ma scufund.

Mi-au spus ca daca le raspandesc prin casa asta o sa imi creeze o stare de disconfort, de plangere continua a sufletului”, a conchis Cornel Gales, vaduvul care a aratat de curand altarul amenajat, acasa, pentru Ileana Ciuculete.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune