Cornel Galeș a postat de 241 (!!!) de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Cornel Galeș era obsedat de procesul pe care l-a pierdut în fața copiilor Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Refugiat în Spania, Cornel Galeș a trăit până în ultima clipă cu convingerea că i s-a făcut o nedreptate atunci când judecătorii au decis că trebuie să le plătească celor doi băieți ai Ilenei Ciuculete o sumă mare rezultată din vânzarea vilei în care a locuit cu interpreta.

Galeș a repostat de 241 de ori (!!!) în ultimele 6 luni și jumătate un filmuleț care dovedea că Mugurel și Cristi aveau cunoștință de vânzarea casei și au fost de acord cu ea. Este vorba despre un fragment dintr-o emisiune de televiziune unde Mugurel, unul dintre băieți, explică faptul că atunci când a mers la notar i-a fost adus la cunoștință că vila a fost vândută și că din banii obținuți, Galeș și-a achiziționat un apartament.

Citeste si: Amicii fiului Ilenei Ciuculete spun că Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu Cristi şi Mugurel Sfetcu: „Dumnezeu nu doarme! L-a executat Cel de Sus!”

Citeste si: Cornel Galeș și-ar fi prevestit moartea. Detaliul observat de internauți: „Parcă postarile astea au dat de înțeles”

Citeste si: Cea care a anunțat moartea lui Cornel Galeș îl iubea la nebunie! Ce relație apropiată avea nașa Doina cu văduvul Ilenei Ciuculete

Galeș se simțea singur în Spania

fara descriere

La fiecare repostare există cel puțin un comentariu al unei fete pe nume Alina (probabil un cont fals) care scrie același lucru: ”Parcă domnul Mugurel spunea că nu are la cunoștință despre vânzarea vilei. Acum recunoaște că știa și a fost de acord cu înâelegerea notarială”. Într-adevăr, în fața judecătorilor, fiii Ilenei Ciuculete au declarat că nu au știut nici un moment că mama lor și Cornel Galeș au vândut vila cu câteva zile înainte ca Ileana Ciuculete să moară.

fara descriere

Cornel Galeș a postat ultima oară acest filmuleț în ziua precedentă morții lui. El a pus de două ori filmulețul la distanță de un minut. În noaptea precedentă, Cornel Galeș a postat de trei ori la rând piesa ”Atât de singur” al celor de la Talisman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate