Cornel Galeș, din nou la tribunal cu frații Sfetcu! Cum s-a ajuns la o asemenea situație

Deși Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie anul trecut, bărbatul încă este citat prin tribunale în calitate de pârât.

Autor: Petru Luca

Deși Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie anul trecut, bărbatul încă este citat prin tribunale în calitate de pârât. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit înainte ca justiția să-și spună ultimul cuvânt în ceea ce privește moștenirea artistei. Pe fond, frații Sfetcu au reușit să anuleze actul de succesiune încheiat inițial și să obțină o decizie prin care urmau să primească câte 34.000 euro fiecare, dar și 6.000

lei din drepturi de autor. Galeș a apucat să facă apel, iar procesul era în în plină desfășurare în momentul tragicului accident în care Galeș a murit în Spania. 

Citeste si: Copiii Ilenei Ciuculete nu cred în existența pandemiei de coronavirus! Fata de suflet a cântăreței e de acord cu fiul acesteia: “Așa cred și eu, e vrăjeală totală”

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Speriată de coronavirus, fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu mai venit să se reculeagă la cimitir, la 3 ani de la moartea cântăreței! Se pare că nici băieții cântăreței nu au venit la locul de veci!

Suma de 68.000 euro provenea din vânzarea casei în care Galeș a locuit cu Ciuculete, tranzacție care s-a efectuat când interpreta încă mai trăia. Cornel a susținut la proces că nu mai dispune de acești bani, pentru că aceștia au fost cheltuiți pe tratamentele Ilenei.

Singurul bun aflat pe numele lui Cornel era un apartament de 91.000 euro, însă acesta a fost cumpărat după moartea lui Ciuculete. 

Dacă există deja un proces pe rolul Tribunalului București, privind moștenirea Ilenei Ciuculete, în care frații Sfetcu, Mugurel și Cristi, se judecau cu Cornel Galeș, pe 1 aprilie, la Tribunalul Craiova, urma să fie înfățișare într-un alt proces conex, tot legat de moștenire, dar în care Cristi Sfetcu apărea ca fiind cel care i-a dat în judecată pe Cornel Galeș, însă și pe fratele său, Mugurel! Judecătorii au amânat decizia pe motiv de pandemie, toate procesele care

nu necesită urgență suferind același tratament, 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul de 8 Martie al fiului cântăreței de muzică populară moartă în accident! Anamaria Pop avea doar 38 de ani și era văduvă

Andreea Esca a pătimit crunt din cauza iubirii: „Sufeream ca un câine. Nu erau prea multe ocaziile ca să fii sigură că te place”

Duo-ul mamă-fiică de pe OnlyFans. Mama are 63 de ani, fiica 28, și amândouă au un succes teribil. Imagini fierbinți

Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele...

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Urări și felicitări drăgute pentru 1 Iunie

„La 8 ani am vrut să-mi iau viața.” Nikita a vorbit cu durere în suflet despre clipele grele la care a supus-o viața

Coșmarul pe care îl trăiește Shakira, împreună cu cei doi copii, la Miami! Cântăreața caută soluții imediate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies