Cornel Galeș nu-i poate ierta pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce a postat ”văduvul” din Spania

Plecat în Spania, Cornel Galeș nu i-a uitat pe băieții Ilenei Ciuculete care l-au purtat prin tribunale după moartea soției lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cornel Galeș a ales să părăsească momentan România însă nu i-a uitat pe Mugurel și Cristi, cei doi băieți ai regretatei Ileana Ciuculete. În ultimele zile, Galeș a postat aproape obsesiv pe contul lui de socializare imagini din diferite emisiuni de televiziune realizate pe vremea când Ileana trăia, în care băieții o renegau pe aceasta ca mamă pe motiv că nu le-a dat ”partea lor de avere”.

De ce s-a supărat Galeș pe fiii Ilenei Ciuculete

Postările vin în contextul în care Galeș a încercat o împăcare cu băieții după moartea Ilenei și le-a oferit acestora o parte din avere, însă după un timp, Mugurel și Cristi l-au dat în judecată și au cerut refacerea succesiunii. Conform deciziei judecătorești, Galeș a trebuit să le dea acestora o parte mai mare din avere, iar acest lucru pare să-l fi afectat pe bărbat.

fara descriere

Citeste si: Mugurel Sfetcu a venit cu familia la mormântul celebrei sale mame, Ileana Ciuculete FOTO

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la decesul acesteia! Cornel Galeş i-a făcut o slujbă de pomenire! FOTO

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a răpit mama? Mugurel Sfetcu ia medicamente pentru regenerarea celulelor hepatice!

Galeș a fost însă și mai mâhnit de gestul băieților, care au ales să-l poarte prin tribunale după moartea Ilenei Ciuculete. Asta în condițiile în care a încercat să le explice acestora că banii s-au dus pe tratamente costisitoare. Probabil că așa se explică gestul lui Galeș din ultimele zile făcut pe contul lui de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate