Mugurel Sfetcu a venit cu familia la mormântul celebrei sale mame, Ileana Ciuculete FOTO

Băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete, Mugurel, a venit împreună cu soția și cu băiatul la mormântul celebrei sale mame.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra cântăreaţă de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei hepatite C care a fost descoperită târziu şi care a evoluat galopant. ”După noile analize care au confirmat și hepatita C și au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus să meargă acasă că nu mai au ce să-i facă. Discutau deja de un stadiu terminal”, a relatat atunci presa despre boala Ilenei Ciuculete.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la decesul acesteia! Cornel Galeş i-a făcut o slujbă de pomenire! FOTO

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a răpit mama? Mugurel Sfetcu ia medicamente pentru regenerarea celulelor hepatice!

Cunoscuta solistă a lăsat în urmă doi copii, Mugurel și Cristi, ambii interpreți de folclor, primul instrumentist, al doilea solist vocal. În weekend, Mugurel și-a luat soția și copilul și a mers la mormântul mamei sale, unde a depus flori și a aprins lumânări în amintirea celei care i-a dat viață. 

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate