Fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte! Prietenii îl văd însurat pe Cristi Sfetcu!

Amicii lui Cristi Sfetcu au aflat că fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte. Cristi Sfetcu, fiul cel mic al celebrei cântăreţe de muzică populară, care a decedat acum doi ani, are o viaţă sentimentală destul de agitată. În urmă cu un an şi jumătate, Cristi s-a îndrăgostit de Claudia, o brunetă divorţată, care are o fetiţă de 10 ani. (vezi ce se întâmplă cu banii Ilenei Ciuculete, după moarte)

Citeste si: Cornel Galeș nu-i poate ierta pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce a postat ”văduvul” din Spania

Citeste si: Mugurel Sfetcu a venit cu familia la mormântul celebrei sale mame, Ileana Ciuculete FOTO

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la decesul acesteia! Cornel Galeş i-a făcut o slujbă de pomenire! FOTO

Fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte: "Gata, Cristi, te însori!"

Relaţia celor doi a avansat, iar Cristi a introdus-o pe Claudia în familia sa, cei doi fiind împreună la toate evenimentele la care participau rudele sale apropiate. „Gata, Cristi, te însori! Pe bune, nene!”, i-a transmis un amic lui Cristi. Cu toate acestea, la începutul lui 2019, Cristi şi Claudia s-au despărţit. Ambii au şters fotografiile cu fostul partener de pe site-urile de socializare şi au anunţat că sunt singuri.

fara descriere

Fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte. Claudia a făcut pasul decisiv 

Nu mai e un secret că fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte. Acum câteva zile, amicii au aflat, tot de pe paginile de socializare, că Cristi şi Claudia s-au împăcat din nou. Claudia a făcut pasul decisiv, după ce a postat o fotografie cu fiica sa, transmiţându-i un mesaj lui Cristi: „Te iubim”. Ulterior, cei doi au repostat pozele în care apar împreună.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate