Cornel Galeș, ”smardoială în direct” cu Luiz Lazarus! ”Bă, mă ridic și îl pocnesc! Vrei să-ți sparg nasul ăla?” De la ce ”s-au luat” cei doi?

Cornel Galeș și Luiz Lazarus au fost la un pas să se încaiere în direct, la Kanal D, în urmă cu doi ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cornel Galeș și Luiz Lazarus s-au amenințat reciproc și au fost la un pas de bătaie în direct la o emisiune WOWbiz, difuzată de Kanal D în urmă cu doi ani. Cei doi s-au contrazis reciproc, iar în prim pauză publicitară spiritele s-au încins de-a dreptul.

”În pauză a vrut să mă provoace, credea că face un nou episod Goțiu vs Palada (cei doi s-au bătut în direct, într-o emisiune tv n.r.). Dar eu sunt calculat în treburi de genul ăsta. Am mai avut incidente similare și pe la Antene. Și când ai momente de genul ăsta, te gândești: bă, dacă mă ridic acum și îl pocnesc, o să mă urmărească toată viața aceste imagini. Și atunci, de ani de zile mă tot abțin”, a spus Luiz Lazarus după prima pauză publicitară.

fara descriere

Reacția lui Galeș nu a întârziat să apară. ”Bă, dar ce sigur ești pe tine, mă... Vrei să-ți sparg nasul ăla, așa, un pic? Vezi că ai mai avut nasul ăla spart, vrei să-ți spun și când? Tu, măi, karatistule... du-te mă...”, a spus Cornel, la rândul lui.

Cum era de așteptat, nici Lazarus nu s-a lăsat mai prejos. ”Genul ăsta de acțiune e tipică pentru orice țăran care se vede la televizor”, a concluzionat jurnalistul.

Lazarus către Galeș: ”Te dau în judecată”

Tot scandalul a plecat de la faptul că Lazarus i-a reproșat lui Galeș că se preface că suferă după Ileana Ciuculete și a râs de el pentru că a decalrat că i-a purtat chiloții soției sale decedate. Cornel s-a enervat și l-a jignit pe Luis, spunându-i că ”țiganii i-au luat nevestele”. Replica a fost atât de dură încât acesta i-a spus că-l dă în judecată.

Citeste si: Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere după decesul lui Cornel Galeş! Vezi cum s-au distrat Mugurel şi Cristi Sfetcu!

Citeste si: Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormântare. Detaliul observat în sicriu

Citeste si: El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

”Țiganii mi-au luat mie nevestele? Cred că se alege tovarășul ăsta cu un proces. Acest tip tocmai are să-mi dea mie 100.000 euro. Mâine, la prima oră, vorbesc cu avocații mei, îl dau în judecată, vă rog să-mi dați o copie după această emisiune”, i-a transmis Lazarus, care în final, l-a numit ”deraiat” pe colegul său de platou.

fara descriere

”E clar că trebuie să mă uit mâine la emisiunea asta. Am impresia că ești deraiat complet. N-am ce apelative să folosesc”, a mai spus Lazarus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate