El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată este fiul fiicei sale, Claudia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată s-a născut cu aproape doi ani în urmă. Galeş era certat de ani de zile cu fiica sa din prima căsnicie, Claudia, presa relatând că aceasta, la un moemnt dat, îl dăduse în judecată pentru plata unei pensii alimentare. Claudia s-a măritat pe 29 iulie 2017 cu iubitul ei, Alex, şi a născut un băieţel câteva luni mai târziu. (vezi ce scrie în biletul de adio lăsat de Cornel Galeş)

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Cornel Galeș. A murit fără să-și îndeplinească dorința supremă

Citeste si: Ceva nu se leagă în cazul morții lui Cornel Galeș! Cum a ajuns presa din Spania să scrie despre accident cu 6 ore înainte să se întâmple DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

”Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni, nu s-au înțeles deloc. Cornel, practic, la fel ca și Ileana Ciuculete, nu simțea că are o fată, un copil, relația lor fiind extrem de tensionată. S-a și judecat cu Claudia pentru pensia alimentară, ea a cerut să îi fie plătită până la finalizarea studiilor...”, ne spunea una dintre cele mai apropiate persoane de Cornel Galeș.

fara descriere

Nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată: "O fiinţă aşa drăgălaşă poate o să-l mai schimbe un pic" 

Şi Adriana Bahmuţeanu a declarat că speră ca nepotul ce se va naşte îl va face pe Galeş să suporte mai uşor pierderea Ilenei Ciuculete: “Eu mă gândeam aşa, că îşi va găsi liniştea Cornel, că în curând va deveni bunic, nu? Şi mă gândesc că dacă aţi vorbit astăzi, cine ştie, peste câteva luni o să uite de necazul ăsta - e firesc să-şi trăiască omul necazul, să-şi trăiască doliul. Dar, mă gândesc că o fiinţă aşa şi drăgălaşă, poate o să-l mai schimbe un pic.”

Se pare, însă, că Galeş nu a apucat să îşi vadă nepotul. Exact în acea perioadă, el s-a implicat într-o relaţie sentimentală cu blonda Viviana şi era plecat permanent în excursiile pe care aceasta le organiza prin intermediu agenţiei sale de turism. Apoi, Galeş s-a stabilit în Spania, lângă Valencia, şi nu a mai revenit în România. El a decedat sâmbăta trecută, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Valencia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate