Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere după decesul lui Cornel Galeş! Vezi cum s-au distrat Mugurel şi Cristi Sfetcu!

Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere, la câteva zile după dispariţia fostului soţ al mamei lor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere, unde au dat un recital de muzică populară. Mugurel şi Cristi Sfetcu, fiii lui Ciuculete din prima căsnicie, cu Valeriu Sfetcu, au fost invitaţi la un eveniment pentru a susţine un moment folcloric. (vezi când a vrut Cornel Galeş să se sinucidă)

Citeste si: El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Citeste si: Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

Citeste si: Cornel Galeș avea grijă de mormântul Ilenei Ciuculete. Cine va face asta după moartea fostului impresar

Cristi, care este solist vocal, a fost acompaniat de Mugurel, care a cântat la acordeon. Ei s-au fotografiat în faţa unui brad de-abia îmbodobit şi au fost lăudaţi de amici: “Doi brazi frumoşi!”. "Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva.", a declarat Mugurel Sfetcu pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere: "Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine" 

„Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât "Condoleanțe!" familiei si "Dumnezeu să îl odihnească!". Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut”, a mai spus Mugurel Sfetcu.  

„Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!", a încheiat Mugurel. După decesul lui Cornel Galeş, actroul Costin Mărculescu, amic al impresarului, i-a transmis lui Silviu Lăpădat, un alt apropiat al lui Galeş: "Dumnezeu să-l odihnească în pace. Știi ce e păcat?! Că se bucură de moartea lui băieții Ilenei și ai lui Valeriu Sfetcu".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate