Cornelia Catanga a fost externată! Locuiește cu chirie după ce banca i-a luat casa!

Cornelia Catanga a fost externată zilele trecute, după ce a suferit un infarct.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere
fara descriere


In articol:

Informația privind starea artistei a fost dată de dr Monica Pop, care a vizitat-o la Spitalul de Urgență Floreasca, unde Cornelia Catanga a ajuns după infarct. 

Artista este și pacienta medicului Pop, Catanga având de mult timp grave probleme de vedere. De altfel, medicul oftalmolog, directorul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, a infirmat și zvonurile conform cărora Cornelia Catanga ar fi orbit după infarct.

fara descriere

”Cornelia Catanga, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe care o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în nici un caz absentă. Pleacă acasă azi!”, este mesajul dr Pop.

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Care a fost ultima apariție în public a Corneliei Catanga cu puțin timp înainte de infarct

Citeste si: Prima declarație a Corneliei Catanga după ce a făcut infarct! ”Sunt la Terapie Intensivă”

Citeste si: Fiul Corneliei Catanga, mesaj de la spital: "Toți vor plăti la un moment dat!" - Primele declarații ale artistei

Cornelia Catanga locuiește cu chirie după ce banca i-a luat casa

Medicul a mai oferit o informație tristă despre familia Corneliei Catanga, care trece printr-o perioadă dureroasă după ce a pierdut casa din cauza datoriilor la bancă. 

”Familia Pădureanu nu are locuinșă, banca le-a luat casa și i-a lăsat pe drumuri. Au închiriat ceva, dar pot plăti cu greu, au datorii , un băiat care studiază zilnic ore! Primăria știe! Știe, desigur. Doamna suferă de o boală severă de ochi, are o vedere foarte scăzută , acum și cu inima... Dar, nu se lasă, își face meseria de artist așa cum poate!”, a mai spus dr. Monica Pop. 

fara descriere

Cornelia Catanga (61 de ani) a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce pe 14 iulie, a suferit un infarct și a căzut pe stradă. Soțul ei, artistul Aurel Pădureanu, a povestit, printre lacrimi, despre necazul care le-a lovit familia. "Suntem distruși, ea e viața mea, ce mă fac dacă mă lasă? S-a întâmplat duminică, a leșinat pe stradă, era la plimbare cu fiul nostru, Alexandru. A chemat salvarea și a dus-o la spital", a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate