Prima declarație a Corneliei Catanga după ce a făcut infarct! ”Sunt la Terapie Intensivă”

Cornelia Catanga a făcut infarct în urmă cu două zile și a fost transportată de urgență la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cornelia Catanga a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, și anume faptul că în urmă cu două zile, artista muzicii lăutărești, s-a confruntat cu un stop cardio-respirator sever, în urma căruia a ajuns în mâinile medicilor. În prezent, Cornelia Catanga se află la Terapie Intensivă.

”Starea mea e foarte bună acum, sunt la Terapie Intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus Cornelia Catanga pentru Mediafax.

Citeste si: Cumplit! O mamă și-a chinuit cei 5 copii în cel mai traumatizant mod! Și-a pus cablul de la fierul de călcat de gât și a amenițat toată noaptea că se sinucide

Citeste si: De ce Bianca de la Puterea Dragostei nu mai vrea să fie liderul casei! Cum i-a răspuns Mary

Citeste si: Cumplit! O femeie din Vaslui a murit, după ce a primit un apel! Când a auzit vocea, s-a îngrozit

„Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, a spus Aurel Pădureanu, soțul artistei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate