Coronavirus. Anunțul făcut de Adrian Streinu-Cercel! Când am putea ieși din casă: „15 mai e vârf de incidență. Avem nevoie de încă…”

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel a spus când ar putea ieși românii din case din nou.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, Adrian Streinu-Cercel, a declarat că vârful epidemiei va fi peste aproximativ o lună si o săptămână, pe data de 15 martie. Tot el spune că, după această dată, va fi nevoie de încă o perioadă de aproximativ 8 săptămâni până lucrurile vor începe să revină la normal.

”15 mai înseamnă vârf al incidenței. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema”, a zis Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.

Citeste si: Coronavirus mai face o victimă! O femeie de 70 de ani a murit la Iași

Citeste si: Imagini dureroase la Suceava. Rudele îndoliate au voie să privească doar de la poartă cum trece sicriul cu trupul neînsuflețit

Citeste si: Alertă în Ucraina! Un incendiu de proporții a izbucnit în pădurea radioactivă de lângă centrala nucleară de la Cernobîl

Adrian Streinu-Cercel, despre creșterea dramatică a cazurilor de coronavirus din România

În faţa acestei boli pe care nici specialiştii eminenţi ai lumii nu o cunosc suficient, rămâne pacientul român, speriat şi deznădăjduit, ajutat doar de eroii din prima linie.

Adăugăm inconştienţa celor care nu respectă regulile şi avem tabloul pragului psihologic de 100 de morţi, pe care ţara noastră îl va trece cât de curând, având în vedere evoluţia de până acum. Ce se va întâmpla de aici încolo încercăm să aflăm acum împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.

Citeste si: Revoltă la Râmnicu Vâlcea, după ce un preot a fost amendat cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii! „Mi-a murit și mie soțul, să nu-l pomenesc?”

„Acest semnal de alarma este pentru toata lumea pentru ca aceast virus se spune ca alege, dar nu alege. Si nu trebuie sa fii o persoana foarte in varsta ca sa realizezi ca ai o problema de santate in asa fel incat sa te doboare”, spune Adrian-Streinu Cercel.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate