Coronavirus. Peste 20.000 de decese în Statele Unite ale Americii! Cifrele sunt alarmante

Peste 20.000 de oameni au murit în Statele Unite ale Americii din cauza coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Statele Unite au înregistrat 20.071 de decese din cauza Covid-19, tot aici fiind înregistrat şi cel mai mare număr de contaminări (519.453), potrivit universităţii Johns Hopkins.

Universitatea din Baltimore a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.920 de decese, o uşoară scădere faţă de vineri, când au fost 2.108.

În total, de la apariţia în China în decembrie, pandemia a Covid-19 a ucis peste 100.000 de persoane.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Pepe și-a închis toate afacerile din cauza coronavirusului: „Am pierdut tot”

Previziunile sumbre ale specialiștilor! Ne apropiem cu pași repezi de vârful pandemiei de coronavirus

Cu aproape 6.000 de cazuri confirmare, ţara noastră se apropie cu paşi repezi de vârful pandemiei, ceea ce va însemna cel mai mare număr de decese şi de bolnavi. Deja, în ultimele 24 de ore au fost raportaţi alţi 25 de oameni care au murit după infectarea cu noul coronavirus, iar bilanţul a ajuns acum la 282. Şi numărul celor diagnosticaţi a crescut într-o zi cu 523.

Nu mai este niciun dubiu că în ţara noastră se fac testări şi... că ne apropiem de vârful pandemiei.

”Ne așteptăm ca numărul de cazuri să crească pentru că, pe de o parte, asta este evoluția epidemiei, și pe de altă parte, crește capacitatea de testare. Pe de altă parte, indirect, va crește și numărul de decese. Noi ne menținem la un număr bun de decese raportat la cazurile de îmbolnăvire, un procent sub 5 la sută”, spune doctorul Virgil Musta, şef de secţie la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

În prezent, ţara noastră are o rată de mortalitate de 4,7 la sută la cei care sunt infectaţi cu noul coronavirus. Este mai mult decât media globală anunţată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, de 3,4 procente, dar.... mult sub ce se întâmplă în Italia, Spania si Statele Unite - ţări în care virusul este în forma brută, extrem de gravă, care s-a înregistrat si în Wuhan.

”Noi avem deja o lună de la îmbolnăviri, avem deja mii de cazuri și doar sute de decese. Eu nu cred că vom merge pe scenariul italian și sper să nu mergem pe scenariul italian, dar ține de cum lumea înțelege să respcte regulile”, mai spune Musta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

CUTREMUR MAJOR în România. Breaking News

O asistentă medicală, dată afară din casă. Gest extrem din cauza fricii

Dezvăluiri incendiare despre fiica lui Mihai Gâdea! Detalii neștiute până acum despre Karina Maisha

Boris Jonhson a scăpat de COVID-19. „Vă datorez viața mea”

Victima unei crime a fost identificată după mai bine de 35 de ani! Un membru din familie i-a recunoscut un obiect pe care îl purta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies