Coronavirusul, folosit ca strategie de vânzări. Măștile medicinale au ajuns să fie vândute cu 1.800 de lei

Teama de a lua coronavirus a pus stăpânire pe întreaga populație a României, iar oamenii încep să-și ia toate măsurile de siguranță.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Măștile medicinale au ajuns să fie vândute la prețuri exagerate
Măștile medicinale au ajuns să fie vândute la prețuri exagerate


In articol:

De pe-o zi pe alta aflăm noi informații despre virusul ucigaș care a pus stăpânire pe China, iar acum se extinde din ce în ce mai mult în Europa. Numai astăzi s-au înregistrat patru decese în Italia, iar alte cazuri de infecție au fost confirmate în Spania și Croația.

Românii se tem de ceea ce ar putea însemna apariția coronavirusului în țara noastră. Au început să-și facă deja provizii masive în cazul unei posibile carantine. Pe lista de cumpărături a tuturor, nu numai a românilor, se află și măștile de protecție.

Măștile de protecție au ajuns o afacere agresivă

Prețul unei măști de protecție medicinală nu ar trebui să depășească câțiva lei, în contextul în care ele sunt de unică folosință. Mulți vânzători au văzut această epidemie mai mult ca pe o afacere. Având în vedere că farmaciile se golesc imediat de măști, iar cele mai ieftine măști de pe internet se vând ca pâinea caldă, mai rămân puține variante, dar și scumpe.

Citeste si: Coronavirus bagă spaima în români! Rafturile magazinelor sunt goale mai ceva ca de sărbători

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Declarații de ultimă oră despre eventualitatea coronavirusului în România: „A început să aibă leac. Nu e chiar așa”

Citeste si: Ultima oră! Coronavirus Italia. Bilanțul morților a crescut la 11

O persoană a postat că vinde două cutii de măști medicinale, în total 200 de bucăți, la prețul de 1.8000 de lei, cam cât un salariu minim pe economie pentru a te proteja împotriva coronavirusului.

Măștile medicinale au ajuns să fie vândute la prețuri exagerate
Măștile medicinale au ajuns să fie vândute la prețuri exagerate

Alții au fost la fel de îndrăzneți și au încercat să vândă măști cu 400 sau 100 de lei bucata.

Măștile medicinale au ajuns să fie vândute la prețuri exagerate
Măștile medicinale au ajuns să fie vândute la prețuri exagerate

Cum să îți faci mască de protecție împotriva coronavirusului acasă

Unii oameni au început să vină cu soluții, una dintre ele fiind confecționarea măștilor de protecție acasă. Este mai ușor decât pare! O mască de unică folosință împotriva coronavirusului poate fi făcută cu doar câteva obiecte pe care le găsești acasă. (Citeste si: Coronavirus în Austria - Un hotel din oraşul turistic Innsbruck este în carantină)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea Dragostei 26 Februarie: Ella îl demască pe Fernando: urmează să se însoare vara viitoare cu o fată pe nume Alexandra

Andra, însărcinată a treia oară?! Indiciile sunt în ultimul clip al artistei! ”Mereu am spus că ne dorim o familie mare”

Cum arată vila luxoasă în care se vor muta Meghan și Prințul Harry. Vecinii lor sunt nume mari din Hollywood

El este italianul infectat cu coronavirus, care a petrecut cinci zile în România. A intrat în contact cu mai mulți români

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies