Coronavirusul îl împiedică pe Culiţă Sterp să susţină un concert caritabil pentru o fată grav bolnavă: „Cătălina are nevoie de ajutorul nostru”

Culiţă Sterp avea programat un concert caritabil pe 19 martie, la Târgu-Jiu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Culiţă Sterp avea programat un concert caritabil pe 19 martie. “Vă așteptăm la SALA POLIVALENTĂ din TG JIU, la cea mai mare petrecere , cel mai frumos spectacol LIVE pentru voi! Toți banii strânși din bilete vor fi donați în scop caritabil pentru cazul Cătălina, o tânără grav bolnavă, care are nevoie de ajutorul nostru!”, a postat Culiţă. Spectacolul nu va mai avea loc, din cauza epidemiei de coronavirus. (vezi ce manelist celebru a fost arestat pentru plasarea de valută falsă)

Citeste si: Ea este noua IUBITA a lui Culiță Sterp

Citeste si: Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp? Vezi cum arată șefa stânei din Hațeg

Citeste si: Nici nu s-a despărțit bine de Culiță Sterp, că s-a și pozat sexy! Ce fotografii a pus Carmen de la Sălciua pe Instagram?

“Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică", a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit autorităţilor române, evenimentele la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obţinerea aprobării de la Direcţiile de Sănătate Publice locale. Acceptul sau refuzul organizării va fi transmis în baza unei analize care ţine cont de natura evenimentului, grupa de vârstă a participanţilor, modalitatea în care participanţii ajung la eveniment şi durata deplasării către eveniment, dacă există posibilitatea ca la eveniment să participe persoane pentru care există posibilitatea să fi fost în zone de risc sau să fi intrat în contact cu persoane contaminate.

fara descriere

Culiţă Sterp avea programat un concert caritabil: "Nu ne permitem să ne salvăm copilul"

Cătălina, fata pentru care Culiţă vrea să strângă bani, s-a născut cu o afecțiune extrem de rară: atrofie corticală, o boală care duce la degradarea progresivă a cortexului, învelișul exterior al creierului.Părinții au aflat când fata a împlinit 9 luni. Apoi, copila s-a înzdrăvenit fizic, iar neurologic a rămas doar cu un ușor retard. Într-o zi, pe neașteptat, fata a făcut o criză de furie, urla și își rupea hainele de pe ea. Lovea pe oricine o atingea, povestește mama.Medicul psihiatru a emis un alt diagnostic: o boală psihică cumplită a pus stăpânire pe biata copilă. În ultimii4 ani Cătălina a urmat aproape toate schemele posibile de antipshihotice si antiepileptice. A luat pastile cu pumnul, câte 5-7 pastile odată, până când corpul ei a început să cedeze. 

Acum 3 luni a refuzat să mai mănânce. A slăbit brusc 15 kilograme. Nu mai vorbește, nu mai mearge, trupul îi înțepenește complet. Marcu Camelia, mama Cătălinei: “Singura soluție, la îndrumarea medicului neurolog Florea Bogdan, un doctor din Cluj, este să mă internez cu Cătălina într-o clinică privată, ,,Clinica Polaris”. Din păcate, nu ne permitem să ne salvăm copilul: costurile spitalizării sunt cu mult peste veniturile noastre: 600 de lei pe zi! Vă rog din suflet să vă deschideți inima pentru Cătălina, cel mai mic ajutor ne este de mare folos! Sunt doar o mamă care vrea să își salveze copilul…”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate