Coronavirusul nu ocolește vedetele. Decizie radicală pentru Smiley

Smiley a intrat direct într-o perioadă de autoizolare după drumul pe care l-a făcut în America.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Coronavirusul nu ocolește vedetele. Decizie radicală pentru Smiley


In articol:

Smiley i-a anunțat pe fanii săi că vineri seară s-a întors în România din America şi că pentru următoarele 7 zile (minimum) va fi în autoizolare, respectând restricţiile impuse de autorităţi.

Citeste si: Decizia radicală luată de Fuego în plină pandemie de CORONAVIRUS. Reacţia incredibilă a fanilor

Citeste si: Doctorul Adina Alberts ne scapă de criza măştilor de protecţie împotriva CORONAVIRUS! Ne-a arătat cum ne putem face singuri mască

Citeste si: O actriţă celebră îi învinovăţeşte pe români că au răspândit coronavirusul şi că, astfel, artiştii independenţi pierd banii din spectacolele anulate: “Inconştienţa afectează sute de oameni care nu au nici o vină”

Adio, muzică! Smiley nu va face nimic timp de o săptămână

„Bine vă regăsesc. Aseară am aterizat. Direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipa hahaha_production”, a scris Smiley pe Instagram.

Coronavirusul nu ocolește vedetele. Decizie radicală pentru Smiley

Smiley le-a lăsat fanilor o melodie: Ce mai faci, străine?

Smiley a ales și o metodă inedită pentru a-și promova noua piesă. Pentru cei care vor să-l încurajeze prin mesaje, Smiley a ales să-și dezvăluie numărul de telefon în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine?”. Acesta începe cu 07567, iar următoarele 5 cifre pot fi găsite de fani dacă urmăresc cu mare atenție videoclipul melodiei „Ce mai faci, străine?”.

Până acum, „Ce mai faci, străine?” a adunat peste 700.000 de vizualizări pe platforma YouTube!

Citeste si: Otrăvirea la şcoală a fiului lui Gabriel de la Boombastic nu e primul caz de acest fel! La Ploieşti, un elev de 7 ani a fost intoxicat de un coleg cu picături de îngrăşământ puse în sticla cu apă!

Citeste si: Imagini apocaliptice de la o înmormântare din Iran! Morții de coronavirus, cărați de gropari echipați ca la NASA

Citeste si: Adelina Pestrițu, decizie importantă în plină pandemie de coronavirus: „Greu mai reușim să…”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate