Coșmarul care a împins o adolescentă de 15 ani la un pas de sinucidere: era obligată să cerșească și să bea apă cu sare dacă nu făcea destui bani

O minoră de 15 ani a fost obligată de un bărbat din Craiova să cerșească pentru el atât în țară cât și la Roma. Dacă nu făcea suficienți bani pe zi, fata era obligată să bea apă cu sare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

O minoră de 15 ani a povestit coșmarul prin care a trecut după ce a fost forțată să cerșească atât în țară cât și în Italia. 

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Citeste si: “Fratele lui Pepe”, dezvăluiri incredibile în cazul crimei din Piața Constituției

Citeste si: Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță. Vezi nu cumva să rămâi fără ea”

Coșmarul care a împins o adolescentă de 15 ani la un pas de sinucidere: era obligată să cerșească și să bea apă cu sare dacă nu făcea minim 50 de lei pe zi

Un bărbat din Craiova a fost arestat de DIICOT după ce anchetatorii au descoperit că au obligat o minoră să cerșească pentru el. Craioveanul este acuzat de trafic de minori, lovire și alte violențe, potrivit unui comunicat al DIICOT.
Anchetatorii spun că fata trebuia să producă 50 de lei pe zi, în caz contrar era agresată fizic și era pusă în genunchi și obligată să bea apă cu sare. În plus, bărbatul de 23 de ani o agresa și pe mama fetei de fiecare dată când încerca să ia legătura cu fiica ei. Inculpatul a dus-o pe minora de 15 ani în Italia și de acolo fata a reușit să scape cu ajutorul unui român, în iunie 2017.

„În perioada anilor 2015-2017, în mai multe rânduri, inculpatul C.B. împreună cu tatăl său, au transport-o pe victima minoră în Italia, unde au cazat-o în diferite imobile din zona orașului Roma și au obligat-o să practice cerșetoria, fiind atent supravegheată de către cei doi. În cursul lunii iunie 2017, cu ajutorul unui cetățean român care a văzut-o cerșind desculță și neîngrijită pe stradă, persoana vătămată a luat legătura cu Ambasada României care i-a eliberat un titlu de călătorie, reușind să se întoarcă în România”, au precizat anchetatorii DIICOT.
Fata a încercat de mai multe ori să se sinucidă pentru a scăpa de agresorul ei. Cei doi s-au întâlnit întâmplător în luna septembrie a acestui an, ocazie cu care agresorul a bătut-o astfel încât a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Craioveanul a obligat o altă tânără să se prostitueze chiar dacă era însărcinată în luna a șaptea

În urma cercetărilor, anchetatorii au aflat că agresorul fetei, a obligat o altă fată să se prostitueze pentru el în Marea Britanie. Bărbatul a racolat-o pe fată în 2018, pe internet, și a șantajat-o emotional, după care a obligat-o să se prostitueze. Femeia câștiga zilnic câte 3.000 de lire sterline, iar banii erau folosiți exclusiv de bărbat.
Persoana vătămată a sesizat autorităție britanice și bărbatul a primit interdicție de a mai sta în această țară.

„Pe fondul nemulțumirii cauzate de sumele mici câștigate (200-300 lei pe zi), inculpatul a continuat agresiunile asupra persoanei vătămate, iar după ce aceasta a născut i-a cerut să practice cerșetoria în diferite locuri din zona centrală a orașului Craiova, fiind depistată în mai multe rânduri de Poliția Locală și amendată pentru acest lucru.
La data de 01.10.2019 Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile”, potrivit comunicatului DIICOT.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate