“Fratele lui Pepe”, dezvăluiri incredibile în cazul crimei din Piața Constituției

Romeo Păun, cunoscut în oraș ca fiind fratele lui Pepe, a fost anchetat în cazul crimei din Piața Constituției și a făcut mărturii cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

"Fratele lui Pepe" a luat parte la încăierarea din Piața Constituției și se aștepta ca polițiștii să vină la el acasă din clipă în clipă.

Citeste si: Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță. Vezi nu cumva să rămâi fără ea”

Citeste si: Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale! Cântăreţul îl închiriază pentru că Andra locuieşte în America!

Citeste si: Maria Holbură e singura gimnastă care va reprezenta România la Olimpiadă! Silvia Stroescu este dezamăgită şi supărată de eşecul româncelor la Mondiale!

“Fratele lui Pepe”, dezvăluiri incredibile în cazul crimei din Piața Constituției. Cum a reacționat când a aflat că a murit un tânăr în încăierare

Romeo Păun le-a spus anchetatorilor că a intrat în depresie când a văzut la televizor că a murit un tânăr de 30 de ani în haosul provocat de mai mulți proxeneți.

fara descriere

Surse din Poliție spun că antrenorul de box nu are antecedente penale și ar fi luat legătura cu mai mulți apropiați pentru a le cere ajutorul, fiind conștient că oamenii legii îl vor căuta. Apropiații l-au sfătuit să meargă de urgență la poliție și să declare tot ce știe.
Romeo Păun este prieten la cataramă cu Pepe și datorită acestui lucru, antrenorul este cunoscut drept “fratele lui Pepe”.

fara descriere

”Era cunoscut ca un bărbat extrem de agresiv și care lovea extrem de tare. Romeo nu avea antecedente penale. Atunci când era la antrenamente, Romeo era un sportiv foarte implicat și își dădea interesul. Se pregătea pentru un meci cu un sportiv din Vâlcea. Anul trecut, la Campionatul Național de Box, a reprezentat Dinamo la categoria 75 de kg. În noaptea crimei din Piața Constituției se pare că a mers cu turma”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Romeo Păun, în exclusivitate pentru Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate