COVID-19 face minim 10.000 de victime în România. Anunț terifiant

Previziune sumbră pentru România, venită din mijlocul oamenilor de știință care tratează virușii.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

COVID-19 face minim 10.000 de victime în România
COVID-19 face minim 10.000 de victime în România


In articol:

COVID-19 a făcut prăpăd la nivel mondial, iar România nu va face excepție. Aceasta este varianta cercetătorilor din domeniu.

Medicul Alexandru Rafila, Președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), a declarat că este posibil să ajungem la 100.000 de cazuri de Coronavirus în România.

Citeste si: Viața cu COVID-19! Mărturiile dureroase ale pacientului numărul 2 cu coronavirus: "Coșmarul e psihic, să-i infectez pe cei dragi a fost ultimul lucru care mi-aș fi dorit să se întâmple”

Citeste si: Armata, scoasă pe străzile din România. Apelul făcut în toiul nopții

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Alexandru Rafila susține că numărul de cazuri de Coronavirus ar putea exploda în următoarea perioadă în România. Acesta avertizează că numărul persoanelor infectate ar putea ajung eși la 100.000.

O sută de mii de cazuri de pacienți cu COVID-19?

„Probabil că în zilele următoare o să începem și noi să vedem o creștere rapidă a numărului de cazuri. Trebuie să fim pregătiți pentru asta, în primul rând psihologic. Trebuie să transmitem populației un mesaj că e o situație care e posibil să se întâmple. O să ajungem sigur la 10 mii de infectați”, a spus Rafila la Antena3.

Citeste si: Sute de euro pentru cetățeni. Decizia a stârnit aplauze în toată Europa. Se aplică și în România?

Citeste si: Ministrul Sănătății, ultimele informații despre coronavirus. Ce o să se întâmple în România dacă se ajunge la 4.000 de cazuri

Citeste si: Dezvăluiri făcute de un pacient cu Coronavirus, internat la Victor Babeș: Vorbim cu medicii la... telefon! Cu ce sunt tratati bolnavii? / Avem și reacția spitalului EXCLUSIV

Întrebat dacă e posibil să ajungem la 100 de mii de cazuri de coronavirus în România, profesorul a spus că nu este exclus, menționând că vârful epidemiei va fi atins în ultima decadă a lunii aprilie, începutul lunii mai.

„Eu continui să cred că influența climatului este importantă. Ea nu elimină transmiterea, dar o reduce la jumătate. O temperatură mai mare duce la frânarea transmiterii”, a mai spus Alexandru Rafila.

Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluiri făcute de un pacient cu Coronavirus, internat la Victor Babeș: Vorbim cu medicii la... telefon! Cu ce sunt tratati bolnavii? / Avem și reacția spitalului EXCLUSIV

Informații oficiale. 308 persoane din România au fost infectate cu coronavirus

ULTIMĂ ORĂ! Un nou cuplu de la Puterea dragostei ajunge la altar! Mary și Robert au decis data nunții! ”Va fi pe 1 august” EXCLUSIV

Armata, scoasă pe străzile din România. Apelul făcut în toiul nopții

Incident neobișnuit la Craiova. Un bărbat a rămas fără buletin după ce a votat la alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies