WOW

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Dar o baie in balta de la ploaie nu strica

Ploile abundente au produs nemultumire unora, insa nu tuturor! Un barbat a decis sa se scalde in balta de la ploaie, ba chiar ar fi putut sa si inoate!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Credeai ca le-ai vazut pe toate? Dar o baie in balta de la ploaie nu stricaicon photo

Ploile din zilele trecute au cam inundat Capitala, iar unele strazi au fost pline de apa care a format balti uriase. Soferii au inaintat cu greu pe drumurile din Bucuresti pentru ca apa le ajungea pana la praguri, insa au existat si oameni care au facut haz de necaz si au ales sa se bucure de balti ca de piscine.

Astfel, un barbat s-a scaldat la propriu in strada inundata si nu s-a sinchisit deloc de cel care l-a filmat, ba chiar i-a facut semne de prietenie cu mainile si i-a aratat ca ar putea sa inoate daca apa ar fi doar un pic mai adanca.

Cel care l-a filmat pe indraznet, era in masina care inainta cu greu pe un bulevard din cartierul Titan si a facut o remarca. "Asta-i Capitala noastra!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune