Creștinii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Nectarie din Eghina, vindecătorul de cancer! Rugăciunea pe care trebuie să o spui

În data de 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nectarie din Eghina, vindecătorul de cancer.

Rugăciune către Sfântul Nectarie
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Sfântul Nectarie din Eghina sau Nectarie Taumaturgul a trăit în Tracia, între anii 1846 și 1920. El s-a născut pe data de 1 octombrie, într-o familie destul de săraca, care locuia pe malul mării Marmara. Numele dat la naștere de părinții săi, Dimos și Marie Kephala, a fost cel de Anastasie.

În data de 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer.

Rugăciune către Sfântul Nectarie

După o viață curată, închinată Domnului, și după ce a slujit drept călugăr la mai multe mănăstiri, Sfântul Nectarie din Eghina a trecut la cele sfinte în data de 8 noiembrie 1920, la Atena. El a fost răpus de un cancer de prostată de care a suferit vreme de un an și jumătate. Împreună cu el, tot astăzi, sunt sărbătoriți și alți sfinți:  Sfântul Simeon Metafrastul, Sfânta Matroana, Sfânta Teoctista, Sfintele Eustolia şi Sopatra și Sfinții Onisifor şi Porfirie. Rugăciunea pe care trebuie să o spui astăzi și care te va ajuta!

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Patriarhul Daniel, luat la bani mărunți de Marian Godină: „Păcat de cei care au murit în '89, fără să știe că moaștele făcuseră deja cărțile”

Citeste si: Pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou, sub semnul pandemiei de COVID-19! Mii de persoane s-au înghesuit la moaște

Rugăciune către Sfântul Nectarie
Rugăciune către Sfântul Nectarie[Sursa foto: Captură YouTube]

„O, preasfinte și întru tot lăudate, mare făcătorule de minuni Nectarie, pri­mește a­ceastă puțină rugăciune de la noi, nevred­nicii robii tăi, căci către tine, ca la un ade­vărat izvor de tămăduiri și grabnic fo­lo­sitor și ajutător prea­minunat scăpând și către sfânt chipul icoanei tale privind, cu la­crimi fier­binți ne rugăm ție: vezi, sfinte, durerile noastre, vezi sărăcia și ticăloșia noastră”,  este rugăciunea pe care trebuie să o rostiți astăzi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Urări și mesaje de Sfinții Mihail și Gavril! Trimite și tu o urare persoanelor apropiate

Tradiții și obiceiuri de Sfinții Mihail și Gavril! Tot ce trebuie să știi despre această sărbătoare

Urări și felicitări cu ocazia aniversării căsătoriei

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

TRAGEDIA ZILEI în ROMÂNIA! S-a SINUCIS după ce urma să fie CONCEDIAT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies