Crima din Ploiești a fost premeditată? Ce a făcut mama gemenilor cu câteva zile înainte de tragedie

Andreea, mama gemenilor morți din Ploiești, și prietena ei Alina, gest suspicios cu câteva zile înainte de tragedie.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

O veste tragică a fost dată în România, pe data de 11 august 2021, după ce doi gemeni au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Moartea a fost iminentă, iar cei doi copii și-au pierdut viața într-un mod care ridică în continuare semne de întrebare.

Multe acuzații au fost îndreptate către mama gemenilor, Andreea, cât și prietena ei, Alina. Cele două se aflau în apartament în momentul în care gemenii au căzut de la etaj.

În momentul în care copiii ei erau singuri, Andreea s-ar fi ocupat de un live pe Facebook. Același lucru s-a întâmplat și ccu câteva zile înainte de tragedie, mama gemenilor și prietena ei au făcut împreună un live pe Facebook. Videoclipul a început să fie viralizat, iar internauții au observat un semn straniu. În timp ce Andreea vorbește cu cineva la telefon și spune că nu poate ajunge într-un loc anume din cauza faptului că nu are cu cine lăsa copiii, Alina începe să își facă smenul crucii de trei ori.

„De venit, lasă că vin, dar nu știu, că nu am cu cine să las copiii.

Lasă că vin, de venit vin, hai că dacă e ne mai auzim, da?!”, a spus mama gemenilor, în live-ul cu pricina.

Citeste si: O treia persoană ar fi intrat în casa groazei de la Ploiești! Ce spune Alina, prietenă cu mama gemenilor: "S-a auzit o cheie..."

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Femeia a explicat că nu înțelege de ce prietena ei a făcut un asemenea gest. Mai mult decât atât, alte persoane au acuzat faptul că acest live ar fi fost făcut în ziua în care gemenii au murit, însă prietena mamei lor a negat această informație.

„Nu e ziua aceea, e cu două zile înainte, chiar în ziua aceea am venit eu la ea în casă, că eu plecasem acasă la copii.

Ea vorbea cu un clarvăzător, boșorog, de la ea de acolo din sat, de unde e maică-sa și i-am zis să închidă telefonul”, a declarat Alina, prietena femeii.

gemeni
Momentul în care Alina a făcut semnul crucii [Sursa foto: Captura Video]

Tatăl gemenilor, șocat de tragedie: „N-am mai dormit de atunci”

Tatăl gemenilor este de-a dreptul șocat de cele întâmplate. El a primit vestea tragică de la mai mulți prieteni, care l-au anunțat că gemenii lui au murit. Bărbatul este distrus, iar de la momentul tragediei nici nu a mai reușit să pună capul pe pernă.

„M-au sunat prietenii mei, uită-te repede pe LIVE, că ți-au murit copiii. Mi-a venit greu, n-am mai dormit de atunci și până au fost îngropați copiii. Am fost la înmormântare. Ce să cred, dacă ele au stat amândouă, au făcut curățenie sau ce au făcut ele acolo, Alina a stat cu copiii”, a declarat bărbatul.

gemeni
Gemenii din Ploiești

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies