Cristina Ich, imagini superbe cu bebelușul ei! Cu cine seamănă micuțul Noah

Cristina Ich este una din cele mai frumoase prezențe feminine din showbizul românesc.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Cristina Ich


In articol:

Cristina Ich este una din cele mai frumoase prezențe feminine din showbizul românesc.
Bruneta trăiește o poveste de dragoste cu Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă.
De când au devenit părinți, relația lor tumultoasă pare că s-a închegat mai bine, iar Cristina Ich nu-și mai încape de mândrie atunci când își privește bebelușul.

Citeste si: Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă: „Eu sunt caz de netratat, vă spun”

Deși inițial și-a dorit sa îl țină pe copil departe de ochii publici, la presiunea unor comentarii răutăcioase, Cristina a publicat câteva fotografii cu micuțul Noah.

Cristina Ich bebe

Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei

Cristina Ich bebe

După ce s-a spus că frumoasa Cristina Ich ar fi intrat în depresie după ce l-a născut pe Noah și că bebelușul i-a fost luat, ea a dezmințit zvonurile. Pe pagina ei de Instagram, a povestit ulterior ce s-a întâmplat la spital între ea și cei psihologi care au vizitat-o, după ce l-a adus pe lume pe fiul lui Alex Pițurcă.

„Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok.(…)A doua s-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo: „Hai, să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi”. Și mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: „Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună? Îi faceți hipnoză copilului meu?”, a povestit Christina Ich pe Instagram Stories.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate