Cristina Țopescu a plecat cu un mare regret de pe lumea aceasta. Jurnalista a spus totul într-un interviu: „Mi-am dorit!”

Cristina Țopescu a avut o viașă plină de realizări și a fost apreciată de mii de oameni, dar cu toate aceastea, fosta jurnalistă simțea că ar mai putea face ceva.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, singură în casă, iar alături i-au fost cei opt câini de care avea mare grijă și investea mare parte din bani în ei. 

Citeste si: Cristina Țopescu a ieșit la o cafea cu un bărbat, a doua zi după Crăciun! Cine este omul care a văzut-o ultima oară în viață și ce i-a spus vedeta?

Citeste si: Misterul casei din pădure în care a murit Cristina Țopescu! De ce s-a mutat aici și câți bani plătea pe lună, chirie | EXCLUSIV

Citeste si: VIDEO | Mama care își chinuia fetița o vrea înapoi acasă: „N-am bătut-o niciodată”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cristina Țopescu a plecat cu un mare regret de pe lumea aceasta. Jurnalista a spus totul într-un interviu: „Mi-am dorit”

Cu toate că fosta jurnalista a fost un om apreciat de întreaga lumea, ea tot simțea că nu a făcut destule și avea o mare dorință pe care nu și-a putut-o îndeplini niciodată. 

Fosta realizatoare tv a spus în cadrul unui interviu pe care l-a avut în urmă cu doi ani că și-ar fi dorit să fie corespondent de război, însă acest lucru nu s-a putut întâmpla. 

„Mi-am dorit - și nu mai am nicio șansă să îmi îndeplinesc această dorință – să fiu corespondent de război. Nu am fost lăsată. Mi-am dorit foarte mult, voiam mai multă adrenalină”, a povestit ea, potrivit Antena1. 

Ipoteza halucinată lansată privind moartea Cristinei Țopescu ”A murit la fel ca și câinele bolnav ce l-a găsit pe stradă”

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, duminică seara, iar în camera cu ea se aflau și doi câini, ambii fără suflare. 

Cristina Țopescu trăia înconjurată de animale, avea 7 câini care se aflau cu ea în casă în momentul morții, dintre aceștia doi au fost găsiți morți, se pare chiar cu ea în cameră. La începutul lunii noiembrie anul trecut, unul dintre cățeii Cristinei Țopescu a murit, iar fosta realizatoare tv a postat atunci un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare. Cristina Țopescu era distrusă după moartea cățelului pe care-l adunase de pe stradă în urmă cu trei ani și care fusese extrem de bolnav. ”Iubitul meu TATI, n-am putut să-ți mai dau decât 3 ani de viață. Și multă iubire. Acum 3 ierni, cam pe vremea asta, ai fost aruncat in stradă de unii care nu pot fi numiti oameni. Erai bolnăvior, insuficiență cardiacă, emfizem pulmonar, epilepsie, toate analizele arătau că nu mai ai mult de trăit…”, este o parte din mesajul postat atunci de Cristina Țopescu.

Citește știrea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate