Cristina Ţopescu vorbea cu câinii în limbi străine! Vezi ce i-a spus Cristina căţelului care s-a băgat în cada sa! VIDEO

Cristina Ţopescu vorbea cu câinii în limbi străine, după cum se poate vedea într-un videclip fimat de ea.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Cristina Ţopescu vorbea cu câinii în limbi străine, cel puţin asta reiese dintr-un fimuleţ de acum aproximativ patru luni, făcut în casa acesteia. Cristina a găzduit pentru câteva zile căţelul unei prietene, un boxer pe nume Scooby, care s-a dus direct în baie, ajungând în cadă.

( vezi cine este şi cum arată iubitul secret al Cristinei Ţopescu)

Citeste si: Povestea neştiută a celui mai mic frate al Cristinei Ţopescu! Sebastian este student în Austria şi fotomodel în Anglia! FOTO

Citeste si: Adevărul despre salariul pe care Cristina Ţopescu l-a primit de la Ministerul Sănătăţii! Pe lângă venitul uriaş, a încasat şi un spor de condiţii vătămătoare!

Citeste si: „Da, fraților, este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau.” Vlad Gherman a făcut un anunț printre lacrimi- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Cristina Ţopescu a şocat o lume întreagă! A executat un salt mortal în arena circului în timp ce se afla pe un cal! Când s-a întâmplat asta

Cristina a venit după el şi l-a dojenit: “Te-ai băgat în cadă...A sărit în cadă, oameni buni. Ce cauţi în cadă?”. Apoi, ea a vorbit cu Scooby în engleză: „What are you doing in my bathtube? What do you want?”. Cum boxerul nu a avut reacţie, Cristian a revenit la limba română: „Ce vrei mamă, nu-nţeleg ce vrei, vrei apiţă?”.

Cristina Ţopescu vorbea cu câinii în limbi străine: „Voia să bea apă de la duș" 

La final, ea a vorbit cu Scooby într-o altă limbă străină. O amică de-a Cristinei, care avusese şi ea grijă de Scooby, a lămurit-o: „Voia să bea apă de la duș. L-am luat pe Scooby în vacanță fără instrucțiunile de folosire detaliate, așa că era să-mi stea inima-n loc!”. Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianaurie, în casa sa din Otopeni. Lângă

cadavrul vedetei au fost găsiți doi câini morți, iar ulterior a murit și al treilea care se afla într-o stare foarte gravă.

O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibila origine a Cristinei Ţopescu! Se trăgea dintr-o familie de nobili veneţieni! A făcut mărturisirea cu câteva zile înainte să moară!

Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

Colegul de televiziune al Cristinei Ţopescu a avut acelaşi destin zguduitor! Jurnalistul Călin Mitici a fost găsit mort în casă, după câteva zile de la deces!

Horoscop 5 Iulie 2022: Vărsătorii și Scorpionii stau foarte bine la capitolul inspirație

Este OBLIGATORIU în România! Obiectul pe care toți șoferii trebuie să-l aibă în mașină

Andreea Marin, despre alimentul care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme: „Sunt foarte determinată!”

Pensii 2022. Noua adeverință care trebuie pusă la dosarul de pensionare pentru a nu fi respins

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies