Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău în platoul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce s-a întâmplat de fapt cu vedeta

Momente de tensiune în platoul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Vedeta a mai avut putere să se ridice de pe scaun și să părăsească platoul emisiunii. ”Mi-e rău”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce pleca. Ajunsă în culise, Cristinei Șișcanu i s-a adus imediat apă și a mărturisit că se simțea rău de mai mult timp, însă când a fost pusă să vorbească a realizat că nu mai are aer. ”Cred că de la căldură! Îmi era rău, dar am zis că rezist, însă când Ilinca m-a întrebat și a trebuit să vorbesc, am realizat că nu am aer, că nu pot să respir. De la căldură”, a spus Cristina Șișcanu.

Citeste si: Anunțul făcut de Ilinca Vandici: „Toată echipa Bravo, ai stil! rămâne acasă!”

fara descriere

Într-un final, vedeta s-a întors în platoul emisiunii, mărturisind că a fost deshidratată și că după ce a băut apă multă se simte mai bine.

Citeste si: Fara chiloti! Asa a venit Cristina Siscanu la Bravo, ai stil Celebrities! "Sper sa ma apreciati!"

Ținuta Cristinei Șișcanu nu a fost apreciată de jurații Bravo ai stil

Pe de altă parte, în cadrul ediției ”Bravo, ai stil! Celebrities” din 1 aprilie, Cristina Șișcanu s-a prezentat cu o ținută care nu a fost pe placul juraților. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au avut foarte multe de comentat la adresa ei, motiv pentru care entuziasmului Cristinei a scăzut complet. 

fara descriere

Maurice: Mergi pe niște variante care ție ți se par safe. Rochie cu ceva, bluză cu ceva, pantaloni cu ceva. Nici nu mai vreau să spun că ar trebui să ieși din zona ta de să vii punk. 

Cristina Șișcanu: Parcă ești soțul meu! Așa mi-a zis și el! 

Citeste si: Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”

Maurice: Teoretic s-ar putea aici vorbi despre o eleganță, practic nu putem vorbi despre asta pentru că pantofii nu au nicio legătură cu ce porți acum. Nu mi se pare că te pune în valoare. Nu-mi place. Se creează o legătură destul de ciudată între pantof și geantă. Îți vine bine animal print, doar că ala un moment dat toate lucrurile decolează în diverse părți. 

Cătălin Botezatu: Nu-mi place accesorizarea, în schimb, ca de obicei, laudele curg pe zona feței, dar nu e suficient. 

Raluca Bădulescu: Cristina, eu nu prea te regăsesc pe tine. Știu că ai multe ținute și te-am văzut în viața de zi cu zi de atâtea ori în mult mai multe zone vestimentare. Ai haine foarte mișto, de exemplu, rochia asta este superbă. Îmi place la nebunie, dar ai distrus-o cu accesorizarea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate