Cu cât își închiriază Mihai Trăistariu garsonierele de la malul mării? Decizia pe care a luat-o artistul în privința costurilor

De aproape trei ani, Mihai Trăistariu a devenit un mic antreprenor în imobiliare. Acesta are șase garsoniere pe care le închiriază pe perioada sezonului estival.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Mihai Trăistariu a început pregătările privind garsonierele pe care le închiriază de aproape trei ani turiștilor care vin să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc.

Locuințele se află în Mamaia Nord, iar artistul are o strategie bine pusă la punct prin care să atragă clienții, mai ales că în anii trecuți a avut multe cereri pentru cele șase garsoniere pe care le deține.

Mai mult decât atât, cunoscutul artist spune că mica sa afacere i-a adus un venit frumos, respectiv 20.000 de euro, cu care s-a descurcat pe tot parcursul anului, asta pentru că a împărțit suma pe 12 luni, pentru a se descurca cu plata întreținerii. Totodată, cât despre tariful pe noapte la una dintre garsonierele sale, Mihai Trăistariu spune că a luat o decizie, de care ar vrea să se țină pe tot parcursul sezonului estival.

Mihai Trăstariu: „O lume întreagă știe că s-au scumpit ca naiba și energia electrică și gazele”

Cunoscutul cântăreț a vorbit despre garsonierele sale pe care le închiriază de aproape trei ani în Mamaia Nord.

Mihai Trăistariu a spus că s-a gândit să păstreze prețurile din anii trecuți în ceea ce privește închirierea acestora, dar a precizat că a fost o decizie destul de grea, în contextul în care totul s-a scumpit în ultima perioadă, în special utilitățile.

Citeste si: Atât cere Mihai Trăistariu pentru o oră la academia sa de muzică! Fanii au crezut că nu văd bine

„Am luat această hotărâre, aceea de a păstra tarifele de anul trecut. Nu am luat-o ușor, fiindcă o lume întreagă știe că s-au scumpit ca naiba și energia electrică și gazele.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Dar voi încerca să merg tot sezonul cu prețurile de anul trecut. Vreau să le arăt oamenilor că se pot baza pe serviciile pe care le ofer. Și să se bucure și ei de condiții bune, după un an întreg de muncă”, a declarat el pentru impact.ro.

Cât despre prețuri, Mihai Trăistariu spune că pentru luna mai și începutul lunii iunie, tariful va fi de 150 de lei pe noapte, în timp ce prețul va crește la 200 de lei pe noapte din ultimele două săptămâni din iunie până în primele două săptămâni din septembrie. De precizat este că, în lunile iulie și august costul pe noapte la una dintre garsonierele artistului va fi de 350 de lei.

Garsonierele i-au asigurat existența artistului pe perioada pandemiei

De asemenea, Mihai Trăstariu a mai precizat că aceste garsoniere i-au asigurat existența  pe perioada pandemiei, asta pentru că locuințele i-au adus un venit de 20.000 de euro în sezonul estival. Artistul a împărțit această sumă pe 12 luni pentru a-și putea plăti utilitățile lunare.

Familia lui Mihai Trăistariu trăiește un coșmar! ”A dispărut. Probabil dintr-o depresie s-a întâmplat ceva, ori i-a făcut cineva ceva”

„A fost o decizie inspirată, aceea de a cumpăra acele șase garsoniere. Poate la anul sau în cei următori îmi voi lărgi sfera investiției. Nu știu să vă spun cu precizie.

Dar pe durata pandemiei, aceste apartamente mi-au asigurat existența. Fără ele nu știu ce aș fi făcut, vă spun sincer! Câștigul din sezonul estival, cam 20.000 de euro, m-a ajutat să trec cu bine peste toate celelate perioade de peste an.

Mi-am împărțit acești 20.000 de euro la 12 luni și așa am reușit să trăiesc. Inclusiv în această iarnă, când am avut niște facturi de coșmar, la gaze și curent”, susține el.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Oțil, scos din minți de gestul făcut de Cuza, în direct: ”Vine unul mai tânăr și-ți ia locul”. Modul fabulos în care i-a răspuns artistul de la Noaptea Târziu

Nicole Cherry, în lacrimi la botezul fiicei sale. Gestul făcut de Andra Măruță de față cu toți invitații

Concurenți America Express 2022. Ce echipe participă în sezonul cinci la Asia Express 2022

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies