Cucu de la Survivor, acuzat de fani că se folosește de Zanni pentru recunoaștere! Cum a răspuns răutăților: "Nu dau nume..."

Cucu Gram de la Survivor România a fost acuzat de fani că se folosește de Zanni pentru a-și face publicitate.

Cucu Survivor România
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Cucu Gram a fost acuzat de internauți că se folosește de Zanni pentru a-și face publicitate! Iată cum a reacționat fostul concurent de la Survivor România. 

Deși a fost nominalizat spre eliminare de Zanni, Cucu nu a ținut rănchiună. Ba chiar mai mult, în ultima perioadă, l-a susținut pe fostul său coleg de echipă. 

Citeste si: Cucu și Sebastian Chitoșcă au îngropat securea războiului înainte de Finala Survivor România 2021: ”Mulți dintre voi ați văzut doar...”

Însă, internauții nu au avut cuvinte prea frumoase la adresa fostului concurent. L-au tot acuzat pe Cucu că stă cu Zanni doar pentru că este pe val la momentul actual. La scurt timp, vloggerul a venit cu un răspuns pentru răutăcioși. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

"Pentru cei care credeți că eu pun Story-uri și stau cu Zanni doar pentru clout( n.r.- recunoaștere), să știți că nu e așa. Zanni știe treaba asta și că îl iubesc, că este fratele meu, așa că hai să nu vă mai aud cu mesaje de genul ăsta.

Dacă susții un om, asta nu înseamnă că stai cu el sau pe lângă el doar pentru că e cine e și că acum e pe val. Să lăsam invidia asta, că sunteți câțiva care spuneți asta. Nu dau nume, dar vă știți voi!", a declarat Cucu, pe contul său de Instagram. 

Cucu Gram a părăsit Survivor România

Cucu Gram a fost eliminat de la Survivor România, după ce a fost nominalizat de Zanni.

Faimosul recunoaște că nu s-a supărat pe colegul său de echipă pentru alegerea făcută și că pleacă acasă cu inima împăcată. Însă, consideră că ar fi meritat să mai rămână în competiție. 

Citeste si: Cucu de la Survivor a ajuns în România. Ce s-a întâmplat la întoarcerea în țară: "La plecare m-am cunoscut cu..."

Cucu Survivor România
Cucu la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Cucu: Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună.

Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șasnse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Câțiva dintre foștii concurenți de la Survivor România au planuri mari pentru finală: ”Mă voi întoarce în Dominicană”

Cucu și Sebastian Chitoșcă au îngropat securea războiului înainte de Finala Survivor România 2021: ”Mulți dintre voi ați văzut doar...”

Zanni este finalist la Survivor România 2021. „Recunoștința mea a atins cote maxime!”

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies