Culiță Sterp, concurent cu puteri depline la Puterea Dragostei! A făcut marele anunț astăzi

Culiță Sterp a anunțat când va veni la Puterea dragostei în postura de concurent. Ce a spus fratele lui Iancu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Culiță Sterp a intervenit în gala de sâmbătă pentru a vorbi despre relația dintre fratele său și Roxana. De asemenea, acesta a anunțat și când intră în casa dragostei din postura de concurent cu drepturi depline.

Artistul, care a început să vorbească cu Simona, a vorbit puțin cu ea:

Vreau să o văd pe Simona, apoi pe Iancu. Sunt pe drum, merg în Germania la concert. Nu te înșel, Simona”, a spus Culiță, care a fost întrebat ce părere are despre Roxana și dacă ar fi mai bine ca Roxana și Iancu să continue relația afară:

Eu nu cred. Cred că dacă vor să facă un cuplu, să îl facă în casă, nu afară. Numai pe timpul bunicului. Trebuie să rămână amândoi în casă, dacă vor să facă un cuplu. Dacă ții la el, trebuie să rămâi și tu, că apoi i-l lași Biancăi. Eu zic să nu îl lași singur pe Iancu. Dacă a ieșit și favorită, de ce să plece? Eu i-am dat lui niște sfaturi. Bianca are niște plusuri pe o parte, iar Roxana pe o altă parte. El știe mai bine cu cine vrea. Iancule, vezi cum faci cărțile, să fie bine”, a mai spus Iancu.

Citeste si: Jador, despre împăcarea cu Simina! Ce vor cei doi: „Îmi pare rău...”

Citeste si: Edith Gonzalez, scrisoare sfâșietoare înainte de a muri: „Viața nu este grea...”

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei, între Hamude și Mocanu! Au început să arunce cu obiecte prin casă! De la ce a pornit totul

„Eu vreau să plec și acum”,a spus Roxana.

Când vine în emisiune Culiță

„Dacă e să plece cineva dintre noi doi, eu să plec, nu ea. Eu îți vreau binele”, i-a spus Iancu Roxanei.

„Binele meu e lângă el”, i-a mai spus Roxana iubitului său.

„Voi sunteți și în emisiune și afară. Se întrerupe. Ce faci, frumoaso? Mi-e dor de tine. Aș vrea să vin concurent cu drepturi depline. În următorul sezon, dacă e. Probabil atunci aș veni. V-am zis că sunt și eu plecat pe la treabă. Va fi o surpriză”, a mai spus Culiță Sterp.

„Mie îmi place foarte mult și de Bianca și de Roxana. Eu o să vin pentru Simona, dacă nu mă place Simona, o să vin pentru Bianca”, a concluzionat Culiță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate