Culiță Sterp, primele declarații despre a doua nuntă cu Carmen de la Sălciua! „Suntem fericiți”

Culiță Sterp a vorbit despre o psibilă nuntă cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au afișat ca un cuplu în urmă cu puțin timp, iar fanii s-au bucurat enorm pentru cei doi artiști. Toată lumea așteaptă o a doua nuntă, însă interpreții nu par hotărâți să ajungă din nou în fața altarului.

“Nu îmi mai trebuie! Am fost o dată cununat, aşa că este suficient. Noi suntem acum fericiţi aşa, necăsătoriţi, şi încercăm să evităm, pe cât posibil, apariţiile în presă şi interviurile”, a declarat Culiță Sterp pentru Spynews.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Ce spun apropiații despre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Deși divorțați, legal, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se consideră, și acum, soț și soție. ”Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu ”soțiorul meu” sau ”soțioara mea” și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”, a declarat o sursă pentru WOWbiz. 

Citeste si: Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români în timpul filmărilor pentru un serial documentar! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Citeste si: Mesajul revoltător al unui șofer de TIR supărat că nu l-a ajutat nimeni să schimbe un bec: „Urâtă nație de oameni suntem. Foarte urâtă."

fara descriere

”După ce Carmen și Culiță s-au împăcat au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul. E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la Biserică, sunt deja cununați. Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la Biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor”, ne-a mai spus un apropiat de-al celor doi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate