Gigi Becali este în culmea fericirii! Fiica lui este însărcinată pentru prima dată

Gigi Becali este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni bunic pentru prima dată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Gigi Becali s-a implicat enorm de mult în viața fiicelor sale și se bucură când vede că munca lui dă roade. 

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Citeste si: Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina a dat în judecată două ministere! Vezi motivul pentru care Maria Piţurcă a ajuns la Tribunal!

Citeste si: Prodanca a plecat în Dubai la Reghe! Ce a determinat-o să se ducă în Emirate și cu ce a surprins la fiecare apariție

Gigi Becali este în culmea fericirii! Fiica lui este însărcinată pentru prima dată

De curând, Gigi Becali a aflat că va deveni bunic pentru prima dată. Teodora, fiica cea mare a latifundiarului, care s-a căsătorit de curând, este însărcinată, potrivit Ciao.ro. 

Teodora Becali și Mihai Theodor Mincu vor deveni părinți vara viitoare. Vestea încă nu a fost confirmată de cei doi, cel mai probabil vor să se asigure că totul este în regulă înainte de a face publică vestea cea mare. 

fara descriere

După nunta spectaculoasă din această toamnă, Teodora și Mihai au plecat într-o lună de miere de vis, tocami în America. De acolo au plecat în Bora Bora, unde s-au bucurat de plajele însorite și de o relaxare ca la carte. 

fara descriere

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri la doar două săptămâni după nunta fiicei sale, Teodora. Presa a relatat că darul de nuntă a lui Becali a fost de un milion de euro, organizarea evenimentului cam 700.000 de euro, plus alte cheltuieli, decontul fiind de aproximativ două milioane de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate