Cum a ajuns Mugur Isărescu să câştige peste 17.000 de euro pe lună! Vezi câţi bani are în conturi guvernatorul BNR!

Nu mai e un secret cum a ajuns Mugur Isărescu să câştige peste 17.000 de euro pe lună.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Din declaraţia de avere reiese cum a ajuns Mugur Isărescu să câştige peste 17.000

de euro pe lună. Guvernatorul BNR a completat recent documentul în care a completat şi rubrica veniturilor anuale. Astfel, el a încasat 806.333 de lei de la BNR, 31.743 de lei de la Academia Română, unde este membru titular, 351 de lei din activitatea didactică de la ASE, 125 de lei din dividende acţiuni şi 136.224 de lei încasaţi ca pensie.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa! Politicianul i-a făcut cadou Loredanei două apartamente!

Citeste si: Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România, deşi a făcut peste 30.000 de operaţii pe creier! La 86 de ani, nu are terenuri, case sau maşini!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Scandalul dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu ia proporții! Declarații halucinante: "Mai are să și-l pună pe prezervative"

Cum a ajuns Mugur Isărescu să câştige peste 17.000 de euro pe lună. Are conturi în lei, euro şi dolari

În total, Isărescu a câştigat 974.776 de lei, ceea ce înseamnă 81.231 de lei pe lună, adică aproximativ 17.500 de euro. Sunt cele mai mari venituri ale lui Isărescu, în precedentele declaraţii de averea acestera fiind de aproximativ 14.000 de euro pe lună. În conturi, Isărescu are 15.000

de euro, 5.500 de dolari şi 896.810 lei, adică un total de aproximativ 215.000 de euro.( vezi cum i-au furat hoţii via lui Isărescu)

Cum a ajuns Mugur Isărescu să câştige peste 17.000 de euro pe lună. Are două case şi un apartament

E clar cum a ajuns Mugur Isărescu să câştige peste 17.000

de euro pe lună. Guvernatorul mai deține, împreună cu soția sa, două terenuri, o casă de locuit în comuna Gruiu, o casă de vacanță în Drăgășani, județul Vâlcea, și un apartament în București. Mai are o mașină, o barcă cu motor, bijuterii în valoare de peste 72.000 de euro, o colecție numismatică de peste 54.000 de euro, tablouri și icoane în valoare de circa 25.000 de euro și veselă de argint de 4.400 de euro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut! La un an după ce a devenit celebru, Răzvan Ştefănescu e resemnat: “Ăsta era scopul vostru,...

Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului! Vezi cum a ajuns să încaseze venituri uriaşe!

Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi! Vezi ce venituri uriaşe are ministrul care a înfuriat Diaspora!

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

BOMBA ANULUI de la PFIZER! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt: Mai durează UN PIC!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies