Ioan Isaiu l-a umilit pe Ştefan Bănică Jr, pe care îl consideră un actor modest: „E ca Bănică Jr versus Mălăele”

Ioan Isaiu l-a umilit pe Ştefan Bănică Jr, considerându-l un actor mediocru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Ioan Isaiu l-a umilit pe Ştefan Bănică Jr într-o postare legată de alegerile prezidenţiale care vor avea loc duminică, pe 22 noiembrie, unde se vor înfrunta Klaus Iohannis, candidatul PNL, şi Viorica Dăncilă, candidatul PSD. (vezi motivul pentru care Ştefan Bănică Jr a ajuns la tribunal)

Citeste si: Ștefan Bănică Junior a urcat pe scenă în cea mai grea zi din viața lui: "Am jucat la teatru cu tata mort în biserică"

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant în ziua în care tatăl lui ar fi împinit 86 de ani

Actorul a urmărit dezbaterile televizate cu Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, de marţi seară, şi a dat verdictul, considerând că Iohannis a câştigat clar după discuţa sa cu jurnaliştii: „Dăncilă versus Iohannnis...e ca Bănică Jr versus Mălăiele”.

fara descriere

Ioan Isaiu l-a umilit pe Ştefan Bănică Jr. Isaiu s-a remarcat în telenovele

Isaiu este un mare admirator al lui Iohannis, deci e clar că mesajul său îl ironizează şi îl umileşte pe Ştefan Bănică, pe care îl socoteşte net inferior lui Horaţiu Mălăele, pe care Isaiu l-a scris greşit Mălăiele. Isaiu s-a remarcat ca actor în telenovele, în timp ce Bănica Jr s-a afirmat în filmul Liceenii, dar şi la Teatrul de Comedie. 

„Veorica nu poate avea un discurs liber. Foiţele, oricum, o încurcă. Votaţi Dăncilă, dacă vă reprezintă. Dăncilă e bătăioasă pe stilul binescunoscut PSD. Isteric ca mesaj şi vulnerabilitate...patetic. Multe motive pnetru care doamna asta nu trebuie legitimiată. Doar ignorată. Şi nu sunt misogin”, sunt alte postări ale lui Isaiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate