Cum a câştigat Eliza Iliescu primii ei bani! Fata Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mama, şi-a cumpărat un telefon ”din acela peste care se trage cu degetul pe ecran”

Eliza Iliescu este celebră încă de la naştere, poza cu ea bebeluş a făcut înconjurul lumii şi asta pentru că ea era fata celei mai bătrâne mame din lume.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

fara descriere

Eliza Iliescu s-a născut în ianuarie 2005, atunci Adriana Iliescu avea 67 de ani şi a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână femeie care a dat naştere unui copil. Adriana Iliescu nu era căsătorită aşa că a trebuit să-şi crească singură fetiţa. Pentru a avea bani, deşi era la vârsta pensionării, femeia a continaut să muncească, ea fiind profesor universitar.

Nu a fost uşor pentru Adriana Iliescu, şi nu este uşor nici acum, să-şi crească singură copila doar din banii câştigaţi ca profesor. Însă, în şcoala generală, Eliza Iliescu a tot participat la concursuri şcolare şi a reuşit să câştige ceva bani din bursele de merit. La 10 ani, Eliza era în clasa a VI- a, iar încheiase clasa a V-a cu note foarte mari şi cu premii luate la concursuri. Atunci, mândră, Adriana Iliescu a povestit că fetiţa reuşise, prin munca ei, să câştige primii bani. 

"Pentru distincţiile primite la concursuri şi olimpiade a luat bursă de excelenţă. A primit şi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de lei. A vrut să-şi cumpere un telefon mobil modern, din acela peste care se trage cu degetul pe ecran. Am lăsat-o! Nu am certat-o nici când "l-a învăţat să înoate", am lăsat-o să-şi ia altul. Ăsta a fost singurul ei capriciu, în rest nu are fiţe, nici toane”, a mărturisit atunci Adriana Iliescu despre primul telefon pe care şi l-a cumpărat fiica ei, Eliza.

Acum, Eliza Iliescu are 13 ani şi este elevă în clasa a IX-a la colegiul Dimitrie Paciurea din Bucureşti.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate