Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa! Familiile celor doi au organizat trei petreceri!

Doar apropiaţii ştiu cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Un cântăreţ de muzică de petrecere a povestit cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa. Este vorba despre Gigi Simu, liderul trupei de muzică machedonească Pindu, care a cântat la nunta ce a avut loc în 1994. „Momentul în care i-am cântat lui Gigi Becali la nuntă a rămas unul cu totul deosebit.”, a mărturisit Simu pentru revista Taifasuri. (vezi motivul pentru care ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat penal)

Citeste si: Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Vezi la ce sumă uriaşă a ajuns gaura financiară! EXCLUSIV

Citeste si: Giovani Becali are consilier de lux la shopping! Imagini geniale cu fiica impresarului VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale! A scos 20.000 de euro din buzunar ca să-i îndeplinească viitoarei mirese cea mai mare dorință pentru ziua cea mare

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa: „A fost o onoare pentru noi"

„A fost o onoare pentru noi. La machedoni, potrivit tradiției, mireasa face o nuntă cu neamurile din partea ei, mirele la fel, apoi se face masa mare. Pe noi ne-a chemat Luminița Becali să cântăm la nunta ei și, pentru că i-a plăcut, am mers și la nunta cea mare. A fost prima noastră legătură cu lumea bună”, a mai spus şeful trupei Pindu.

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa: "Au venit toți marii fotbaliști" 

Nu mai e un secret cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa. “A fost o nuntă extraordinară, unde au venit toți marii fotbaliști, alături de Giovani și Victor Becali. Știu că la eveniment a cântat și Laura Stoica, o voce de înger, Dumnezeu s-o odihnească!”, a mai spus Simu. Anul acesta, în toamnă, Gigi şi Luminiţa Becali vor fi socrii mici pentru prima oară, la nunta Teodorei, cea mai mare din cele trei fiice ale lor.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate