Vedete

Cum a fost surprins Tudor Chirila in parc? Ce facea si cu cine era artistul! Video Exclusiv!

Tudor Chirila are un program destul de incarcat, cu filmari la emisiuni si concerte, insa intotdeauna isi face timp si pentru copiii si sotia lui. Artistul a fost surprins recent, in parc, alaturi de familie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Cum a fost surprins Tudor Chirila in parc? Ce facea si cu cine era artistul! Video Exclusiv!icon photo

Tudor Chirila a fost surprins recent, in parc, la plimbare si la joaca cu familia lui. Artistul e un familist convins! Atunci cand nu e la filmari, la concerte sau la studio, se stie ca Tudor Chirila e cu familia sa. Cantaretul isi petrece tot timpul liber in sanul familiei.

Recent, artistul a fost surprins intr-un parc din Capitala unde iesise cu sotia lui si unul din copii, la plimbare, dar si la joaca. Tudor Chirila nu s-a jucat insa doar cu copilul sau, ci si cu altii care erau in parc, pe iarba. La un moment dat, o fetita mai tupeista s-a indreptat catre artist si a inceput sa se joace cu el, cu mingea.

 

Nu e prima oara cand Tudor Chirila a fost surprins in parc, la plimbare, cu familia. Paparazzii WOWbiz.ro au realizat si-n trecut astfel de imagini cu artistul, sotia si copiii lui.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune